Forside * Nyheder

Officielt: Nu kommer Sony WH-1000XM5

-

Det er nok den værst holdte hemmelighed længe, men nu er det officielt. Sony er klar med næste generation af deres WH-1000 familie. Den nye model hedder WH-1000XM5 og skulle have endnu bedre støjreduktion.

Ifølge Sony er WH-1000XM5 blevet skabt med Sonys bedste støjreduktion til dato med to processorer, der styrer otte mikrofoner, som reducerer støjen dramatisk, især i det mellemhøje frekvensområde, og en Auto NC-Optimizer, der automatisk optimerer støjreduktionen afhængigt af omgivelserne.

Annonce:

Ved hjælp af den integrerede processor V1 frigør WH-1000XM5 det fulde potentiale af Sonys HD Noise Cancelling Processor QN1, mens specialdesignede 30 mm driverenheder forbedrer støjreduktionen. Disse funktioner forbedrer lyd-klarheden og bas-gengivelsen og skaber en ny og bedre støjreduktion, der gør det muligt for dig at slukke helt for verden omkring dig.

 


Ekstraordinær lyd udviklet til perfektion

WH-1000XM5-hovedtelefonerne sætter en helt ny standard for lyd af høj kvalitet. Sonys omhyggelige udvælgelse af materialer og deres samling betyder, at du kan nyde dine yndlingsnumre på den måde, som de skal opleves.

Den specialdesignede 30 mm driverenhed med en let og stiv kuppel bruger kulfiberkompositmateriale, der forbedrer følsomheden i de høje frekvenser og giver en mere naturlig lydkvalitet.

Du får lyd og musik i høj opløsning, med og uden ledninger, takket være LDAC . Al din musik vil blive genoprettet tilbage til højttalende lyd ved hjælp af DSEE Extreme, der opskalerer digitale musikfiler i realtid, så du kan værdsætte alle de fine detaljer, som kunstneren har indsprøjtet i dine mest elskede numre.

Du får også Sonys 360 Reality Audio, der giver dig mulighed for at nyde en brugerdefineret fordybende musikoplevelse med personlig tilpasning.

 


Branchens førende opkaldskvalitet

Sonys præcise Voice Pickup-teknologi bruger fire beamforming-mikrofoner og en AI-baseret støjreduktionsstruktur til at isolere din stemme med perfekt præcision, mens en nyudviklet og forbedret funktion til reduktion af vindstøj minimerer vindstøj under opkald.


Helt nyt design med forbedret bærekomfort

For dem, der kender det ikoniske design fra WH-1000X-serien, introducerer WH-1000XM5 en smukt udformet udvikling i stilen for serien. Et helt nyt lydløst design er smukt afsluttet i et nyudviklet soft fit-læder med en trinløs skyder. Det nye syntetiske soft fit-lædermateriale passer godt rundt om hovedet og aflaster dine ører og blokerer for ekstern støj, så du kan lytte hele dagen uden ubehag.

 


Hovedtelefonerne med ubesværet kontrol

Sony ved, at du bevæger dig gennem verden i et hurtigt tempo, så når du afslutter en travl arbejdsdag og ankommer til roen i dit eget hjem, gør WH-1000XM5 denne overgang problemfri ved hjælp af Adaptive Sound Control. Dette tilpasser automatisk lyden til din situation, idet det genkender dine mest benyttede steder og justerer indstillingerne for den omgivende lyd i overensstemmelse hermed.

WH-1000XM5 har integreret Quick Access, så du kan konfigurere disse hovedtelefoner til at genoptage Spotify-afspilning med to eller tre tryk, uden at du behøver at røre din smartphone.

 

Sony hjælper dig også med at lytte sikkert til din musik med Sony Headphones Connect-appen, der sammenligner lydtryksdata registreret af dine hovedtelefoner med retningslinjerne fra Verdenssundhedsorganisationen (WHO). Du modtager øjeblikkelige OS-meddelelser, når lytteniveauerne er for høje.

WH-1000XM5 er også udstyret med smarte funktioner, der hjælper dig med at sejle ubesværet gennem hver dag. Takket være Speak-to-Chat kan du stoppe op for at føre en hurtig samtale, og dine hovedtelefoner stopper automatisk musikken og lader den omgivende lyd komme ind. Når din chat er slut, fortsætter musikken, og ved hjælp af øjeblikkelig pause stopper dit personlige soundtrack med at spille, så snart du tager hovedtelefonerne af.

 

Ubesværet parring

Det har aldrig været nemmere at holde forbindelsen, da disse Bluetooth-hovedtelefoner kan parres med to enheder på samme tid. Når du modtager et opkald, ved dine hovedtelefoner, hvilken enhed det kommer fra, og forbinder dig straks med den rigtige enhed. Du kan også hurtigt skifte mellem enhederne med et enkelt tryk på en knap.
WH-1000XM5 understøtter Googles nyttige nye funktion Fast Pair, så du nemt kan parre med dine Android-enheder. Du kan også finde frem til, hvor du sidst efterlod dine hovedtelefoner. Swift Pair gør det hurtigt og nemt at parre dine hovedtelefoner med din bærbare computer, stationære pc eller tablet med Windows 11 eller Windows 10.

 

30 timers batteritid

Sony WH-1000XM5 har ligesom forgængeren 30 timers batteritid på en opladning, og du får 3 timers spilletid med 3 minutters opladning.

Recordere.dk håber på at få et sæt Sony WH-1000XM5 til test inden længe, og glæder os til at fortælle endnu mere om dem. Indtil da kan du læse vores test af WH-1000XM4 som imponerede.

 

Pris og levering

Sony WH-1000XM5 kommer i Platinium Silver og sort, og kommer til at koste 3.800,- DKK, og kommer i handlen med udgangen af maj 2022.

 

Specifikationer

  • Bluetooth version: 5.2
  • Active noise cancellation: yes
  • Ambient mode: yes
  • Multipoint: yes
  • Battery life: 30 hours (ANC on), 40 hours (ANC off)
  • Recharge time: approx. 3.5 hours over USB-C
  • Bluetooth codecs: LDAC, AAC, SBC
  • Extra features: Speak to Chat, 360 Reality Audio, DSEE Extreme, Spotify Tap, Amazon Alexa, Google Assistant
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.