Forside * Featured

Nu tester Netflix ekstra betaling for delte abonnementer

-

Abonnenter som deler adgangskoder mellem flere husstande får nu mulighed for at købe deling mod merbetaling

Netflix’ seneste test mod deling af adgangskoder giver brugerne mulighed for at “tilkøbe” yderligere husstande. Det skriver The Verge.

Annonce:

En udfordring for streamingtjenester verden over, er at det er muligt at dele abonnementer mellem flere husstande. Noget som ellers normalt ikke tillades i tjenesternes abonnementsbetingelser.

Netflix arbejder på modeller til at få flere til at betale fremfor at dele mod reglerne, og seneste tiltag handler om ekstra betaling når et abonnement registeres anvendt af flere husstande.

Lige nu tester Netflix en ny måde at håndtere deling af adgangskoder på i landene Argentina, El Salvador, Guatemala, Honduras og Den Dominikanske Republik.

Her testes om brugere er villige til at betale ekstra, såfremt de bruger en konto uden for deres husstand i mere end to uger.

Ifølge Netflix så tildeles abonnentkonti i testområderne ét primært “hjem”, hvor de kan få adgang til Netflix på tværs af deres enheder, og de har mulighed for at rejse og bruge Netflix på farten.

Testen vil give brugerne mulighed for at købe yderligere “hjem”, hvilket giver brugerne på disse steder mulighed for at bruge tjenesten på enheder på disse steder også

I disse lande arbejder Netflix også på en funktion, der gør det muligt at spore, hvor din konto bliver brugt, og begrænse adgangen.

Hvis du har Basic-abonnementet, kan du tilføje ét ekstra hjem, hvis du har Standard-abonnementet, kan du tilføje op til to, og på Premium-abonnementet kan du tilføje op til tre.

“Det er fantastisk, at vores medlemmer elsker Netflix-film og -tv-serier så meget, at de ønsker at dele dem mere bredt”, lyder det fra Chengyi Long, Netflix’ direktør for produktinnovation, i en udmelding, og fortsætter:

“Men dagens udbredte deling af konti mellem husstande underminerer vores langsigtede evne til at investere i og forbedre vores tjeneste på lang sigt”.

I de lande i Sydamerika hvor der p.t. testes opereres med en ekstra betaling på op til 3 US dollars per måned, for adgang til at dele abonnementet. Omregnet er det op til 22 kr/måned ekstra, med dagens kurs.

Sammen med test af ekstra betaling for deling af abonnementer, så gør Netflix det muligt at overføre ting som anbefalinger, overvågningshistorik og ‘Min liste’, mellem flere profiler. Så det er muligt at lave en ny profil på samme bruger/abonnement, som tager udgangspunkt i en eksisterende bruger.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.