Forside * Featured

Første gang i 6 år: YouSee går frem på tv-kunder

-

Efter kun at have gået ned og ned, så oplevede YouSee et plus på tv-kunderne i sidste kvartal

Færre og færre abonnerer på tv-pakker via kabel-tv, og det har en tv-distributør som YouSee kunne mærke år for år, siden velmagtsdagene tilbage i 2015 hvor de havde næsten 1,4 millioner tv-kunder. Altså mere end hver 2. husstand i Danmark.

Annonce:

I første kvartal i år var antal tv-kunder i Nuuday nede på 959.000, men for første gang i 6 år kom der plus på bogen her i andet kvartal. Her gik antal tv-kunder frem og endte på 964.000.

Fremgangen skyldes at en stor antenneforening er skiftet til YouSee, og det har opvejet nedgangen fra anden side. Nuuday kalder derfor væksten for midlertidig.

“TV-forretningen oplevede en midlertidig vækst på 5.000 abonnementer som følge af tilgangen af en stor antenneforening, selvom forretningsområdet som helhed er i strukturel nedgang pga. lavere efterspørgsel efter traditionelle TV-pakker”, fortæller Nuuday i forbindelse med seneste kvartalsregnskab.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.