Forside * Featured

Sennheisers næste Atmos/DTS:X soundbar er lækket, og den ser vild ud

-

Sennheisers nye soundbar i Ambeo-familien er lækket inklusiv de trådløst forbundne subwoofere

Sennheiser har indkaldt til pressemøde i forbindelse med IFA-udstillingen i Berlin i næste uge, men allerede nu lækker deres store nyhed via Amazon her og her hvor også billederne i denne artikel er fra.

Annonce:

Den nuværende Sennheiser Ambeo er kongen af soundbars, og høstede hele 9,3 point ud af 10 da HiFi-eksperten Morten Stjernholm testede den her på recordere.dk

Nu er de så klar med næste generation, og den har fået navnet Sennheiser AMBEO Soundbar Plus.

Det er et lydsystem til tv og musik, med en virtuel 7.1.4-højttaleropsætning, 3D surround, indbygget dobbelt subwoofer, avanceret streamingforbindelse, stemmestyring, nattilstand mm.

Den kan tilsluttes hele 4 subwoofere, forbundet trådløst og med individuel kalibrering og styring af hver subwoofer.

Der er i alt 7 højttalerenheder med fuld frekvensområde til at levere 3D-lyden, som kan være dekodet fra Dolby Atmos, DTS:X, MPEG-H eller 360 Reality Audio. Dertil to subwoofere med 4″ enheder, til dem som ikke ønsker de eksterne subwoofere, men er tilfreds med den dybbas som soundbaren kan levere, som er ned til omkring 37 Hz.

 

 

Vælges en Sennheiser Ambeo Sub kan den tage bassen et stik dybere, da den går ned til 27 Hz, og har en 8″ højttalerenhed som vender opad.

Ambeo-systemet kan automatisk kalibrere lyden fra subs’ene, så den passer til placeringen i rummet så balancen lyden bliver så god som muligt.

Der vil også være en app, som vil gøre det muligt for dig at tilpasse lydtilstande og meget mere til hele setup’et.

Til musik kan du streame via Bluetooth, Apple AirPlay, Spotify Connect, Tidal og Chromecast.

 

Galleri

 

Pris og tilgængelighed

Priserne på hhv. soundbar og subwoofer kendes endnu ikke.

Hvornår de kommer til salg er heller ikke kendt på nuværende tidspunkt.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.