Forside * Featured

Google lukker Stadia

-

Googles cloud gaming lukker ned fra januar 2023

Google lukker Stadia, sin cloud gaming-tjeneste, ned. Tjenesten vil forblive live for spillere indtil 2. halvdel af januar.

Annonce:

Google vil refundere al Stadia-hardware købt gennem Google Store samt alle spil og tillægsindhold købt fra Stadia-butikken. Google forventer, at disse refusioner vil være afsluttet i midten af januar.

“For et par år siden lancerede vi også en spiltjeneste til forbrugere, Stadia”, fortæller siger Stadia vicepræsident og GM Phil Harrison i et blogindlæg, og han fortsætter:

“Og selv om Stadias tilgang til streaming af spil til forbrugere var bygget på et stærkt teknologisk fundament, har den ikke fået den gennemslagskraft hos brugerne, som vi forventede, så vi har truffet den vanskelige beslutning at begynde at afvikle vores Stadia-streamingtjeneste”.

Google har nu lukket Stadia-butikken, så man ikke længere kan købe spil eller transaktioner i spillet, og d. 18. januar 2023 er det helt slut.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.