Forside * Featured

Her er iPhone 14 familien – Læs alt det nye

-

Som forventet var Apple klar med den nye iPhone 14 familie, der kommer i flere nye modeller, og så ikke overraskende med to forskellige chipset.

Vi går “big” med den nye iPhone familie. Og det kunne Apple fortælle. De to modeller hedder iPhone 14 og iPhone 14 Plus. Skærmstørelsen bliver henholdsvis 6,1″ og 6,7″, og understøtter bl.a. Dolby Vision HDR.

Annonce:

 

iPhone 14 kommer i 5 farver, og kommer med A15, som er det samme chipset som blev brugt i iPhone 13 familien.

Kameraet er vigtigt på iPhone, og derfor har Apple i år ændret en del på kameraet på iPhone 14 familien. Det får en 12MP main sensor på 1.9 um pixes, og optisk billedstabilisering. Kameraet har fået 49% bedre low-light kvalitet. Apple kalder det Photonic Engine, som bruger AI og neural teknologi.

Kameraet på forsiden har fået et nyt 12MP front-kamera  med autofokus.

På videosiden får iPhone 14 familien video i op til 4K.

 

5G og eSIM – og farvel til fysisk SIM i USA

iPhone 14 får 5G og eSIM, så du kan have mere end ét elektrisk SIM kort i telefonen, dog kun et aktivt eSIM af gangen, men dual-SIM med det fysiske også. i USA er der ingen SIM skuffe, for det bliver rent eSIM. Dette gælder dog kun Amerika.

iPhone 14 får også Crash detection ligesom de nye Apple Watch 8 får. Så sker der noget mens du har telefonen i lommen, så sørger telefonen for at ringe op til nødkontakter.

 

Emergency SOS via satellit

I iPhone 14 familien, vil du kunne foretage et SOS kald via satellit, hvis du er i områder uden dækning. Bemærk at dette kun virker hvor der ikke er anden dækning. Apple har lavet en funktion der viser brugeren hvor den skal pege telefonen hen for at få forbindelse.

Apple har også komprimeret de beskeder der sendes, så der ikke skal bruge så meget data mens man har forbindelse. Apple har etableret relay-centre, der gør at du får kontakt med det rigtige nødcenter med det samme. Tjenesten bliver gratis i 2 år, men kan p.t. kun bruge af nordamerikanske kunder fra USA og Canada.

 

Pris og levering

De kan bestilles fra 9. september, og leveres fra 16 september, mens folk der bestiller iPhone 14 Plus må vente på deres nye mobil til oktober.

Priserne er:

  • iPhone 14 (6,1″) fra kr. 8.299,-
  • iPhone 14 Plus (6,7″) fra kr. 9.299,-

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.