Forside * Nyheder

Odyssey OLED G8 er Samsungs første OLED-skærm til gaming

-

Samsung præsenterer nu endnu et produkt til Odyssey-serien: Odyssey OLED G8 med QD-OLED teknologi.

Odyssey OLED G8 er Samsungs første OLED-gamingskærm og vil være tilgængelig i 34 tommer understøttet med Quantum Dot-teknologi. Det der også kaldes QD-OLED.

Annonce:

Skærmen har en slank metalramme og er ultraslank med en tykkelse på 3,9 mm på den tyndeste del. Med OLED-teknologien kommer god sortgengivelse og god farvegengivelse, og Quantum Dot er med til at hæve lysintensiteten.

Odyssey OLED G8 kommer med en række spilfunktioner, der giver gamere en konkurrencemæssig fordel. For det første er OLED-skærmen VESA DisplayHDR 400 True Black-certificeret, hvilket sikrer, at indholdet vises levende og livagtigt. Ud over den hurtige responstid på 0,1 ms og en opdateringsfrekvens på op til 175 Hz, er skærmen yderligere forbedret af AMD FreeSync Premium, der sørger for en smidig gaming-oplevelse.

Derudover giver Odyssey OLED G8 også brugerne mulighed for at opleve det bedste af gaming, underholdning og livsstilsfunktioner på ét sted. Via Samsungs SmartHub er det muligt at streame og med adgang til de nyeste udsendelser på Amazon Prime, Netflix, YouTube og andre førende OTT-tjenester (over-the-top). Desuden kan brugerne nyde gratis live-indhold uden behov for downloads eller tilmeldinger, hvilket Samsung TV Plus gør muligt.

Odyssey OLED G8 giver også brugerne komfort, mens de spiller deres yndlingsspil. Et højdejusterbart stativ (HAS) samt Tilt-funktionalitet giver mulighed for, at alle spillere kan finde en god position.

For yderligere visuel fordybelse er skærmen udstyret med Odyssey-porteføljens CoreSync & Core Lighting+. Det er lys på bagsiden af skærmen, som matcher farverne på skærmen og er med til at skabe en mere livlig skærmoplevelse.

Af tilslutninger er der Micro HDMI (2.1), Mini DP (1.4) og USB-C-porte. Stereohøjttalerne yder 5 watt.

 

Pris og tilgængelighed

Odyssey OLED G8 vil være tilgængelig i Norden senere i år.

Forventet pris er ikke oplyst.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.