Forside Nyheder

Google: Ingen prisstigninger på YouTube i Danmark

-

I sidste uge kunne recordere.dk fortælle om massive prisstigninger på YouTube rundt om i verden. Nu har Google fortalt at der ikke kommer prisstigninger i Danmark.

I sidste uge kunne vi fortælle at YouTube er ramt af sure kunder fra rundt omkring i verden, da de annoncerede prisstigninger på deres YouTube Premium tjeneste. En tjeneste der giver reklamefri videoer på YouTube og adgang til YouTube Music.

Annonce:

I argentina stiger prisen for et abonnement fra 119 ARS (ca. 6 DKK) til 389 ARS (ca. 20 DKK), og i USA stiger et familieabonnement fra 17,99 USD til 22,99 USD. En prisstigning på omkring 28%. I England går prisen fra 17,99 Pund til 19,99 Pund for et familieabonnement.

I samme artikel skrev vi at vi ville spørge Google om der kom prisstigninger i Danmark, og nu har vi fået svar fra Kommunikationschef Jesper Vangkilde fra Google Danmark. I et skriftligt svar fortæller han at prisstigningerne kun rammer USA, Canada, UK, Japan, Indonesien, Brasilien, Tyrkiet og Argentina, og at Danmark derfor går fri.

I Danmark har man to mulige abonnementer. YouTube Light (Uden YouTube Music) til 69,- DKK om måneden, eller YouTube Premium som koster 119,- DKK.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.