Forside * Nyheder

YouTube Premium ruller prisstigninger ud rundt omkring i verden

-

Kunder rundt omkring i verden er begyndt at brokke sig over annoncerede prisstigninger på YouTube Premium. I Argentina stiger prisen over 300%.

YouTube er ramt af sure kunder fra rundt omkring i verden, da de her til aften har annonceret prisstigninger på deres YouTube Premium tjeneste. En tjeneste der giver reklamefri videoer på YouTube og adgang til YouTube Music.

Annonce:

I argentina stiger prisen for et abonnement fra 119 ARS (ca. 6 DKK) til 389 ARS (ca. 20 DKK), og i USA stiger et familieabonnement fra 17,99 USD til 22,99 USD. En prisstigning på omkring 28%. I England går prisen fra 17,99 Pund til 19,99 Pund for et familieabonnement.

Vi har forhørt os hos danske kunder, der lige nu betaler 69 DKK om måneden for et abonnement, men dem vi har talt med har endnu ikke fået en mail om en eventuel prisstigning på det danske abonnement. Recordere.dk har taget kontakt med Google Danmark, og afventer svar.

 

Forsøgte at fjerne 4K videoer for ikke Premium kunder

Google har kortvarigt udsat nogle YouTube brugere for et forsøg. De fjernede mulighed for at se videoer i 4K UHD kvalitet for gratis-brugerne af tjenesten.

I stedet blev 2160p, som 4K UHD også hedder, fjernet som valgmulighed. Nu skulle man være abonnent på YouTube Premium, for at se med i 4K UHD.

Forud for denne test har YouTube understøttet 4K-videoer i årevis, uden ekstra betaling. YouTube begyndte med 4K-videoer helt tilbage i 2010, år før 4K UHD blev almindeligt, og i 2015 blev det også muligt at se 8K-videoer.

Men Google var interesseret i at se om 4K kunne bruges som et ekstra salgargument til Premium-abonnementet, men nu er der kommet flere tweets på den officielle TeamYouTube konto, om at forsøget er afsluttet og der igen er åbent for 4K YouTube for alle.

Dette forsøg blev droppet igen for nyligt.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.