Forside * Featured

Stor antenneforening forlader Stofa

-
Michael Jakobsen – Vios. Foto: PR

Vios bliver ny udbyder af tv og internet i Aarhus for 40.000 medlemmer

En af landets store antenneforeninger forlader Stofa. Det er Antenneforeningen Aarhus som nu hjemtager nettet i Aarhus og omegn, efter at i en årrække at have ejet det sammen med Stofa.

De lokker i den forbindelse med at der er bedre, billigere tv og internet på vej til aarhusianerne. Det skriver de i en udmelding.

Annonce:

“Vi er meget glade og stolte over, at vi nu kan hjemtage nettet. Dermed sikrer vi en stærk forening med lokal forankring og personlig kundeservice, som har fokus på medlemmernes muligheder”, fortæller Jesper Pedersen, formand i foreningen.

 

Ny udbyder

Til det formål lancerer foreningen selskabet Vios, som er medlemmernes nye udbyder af tjenester, som blandt andet internet, tv og streaming.

Vios skal sikre de bedste fordele til foreningens 40.000 medlemmer. Vios vil allerede i år tilbyde internet, streaming og tv til alle husstande på nettet. I samarbejde med medlemmerne vil Vios-universet fra 2023 udvides med endnu flere produkter og tjenester.

“Vi vender på mange måder tilbage til foreningens eksistensberettigelse: Nemlig at være en uafhængig forening, der kan varetage medlemmernes interesser og sikre et godt udvalg af tjenester og produkter til konkurrencedygtige priser”, fortæller Michael Jakobsen, adm. direktør i Vios.

 

Hvem kan få Vios

Mange i Aarhus og omegn vil med stor sandsynlighed få mulighed for at skifte til Vios. På www.vios.dk kan man let tjekke, om man har mulighed for at få Vios på sin adresse.

Vios er klar til at hjælpe alle medlemmer med overgangen til Vios pr. 1. december. Har man spørgsmål kan man henvende sig via medlemsbutikken eller www.vios.dk.

 

Om Vios
Vios er medlemmernes nye udbyder, som er skabt af Antenneforeningen Aarhus. Med afsæt i fællesskabstanken, som kendetegner de traditionsrige foreninger, vil Vios blandt andet skaffe gode internet-, streaming og tv-løsninger til bedre priser til gavn for medlemmerne. Vios-universet vil løbende blive udbygget med fordele, tjenester, oplevelser og produkter til medlemmerne.

Om Antenneforeningen Aarhus
Antenneforeningen Aarhus er en privat forening med base i Aarhus, som har til formål at eje og drive anlæg, der leverer tv og internet. Siden 1978 har foreningen sikret først radio og tv og senere også hurtigt internet og meget mere til gode priser for medlemmerne. I dag har foreningen 40.000 medlemmer i Østjylland.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.