Forside * Featured

YouSee: Vi er klar til aarhusianernes tv og internet

-

Vios har valgt YouSee som underleverandør af tv og internet, og de lover at være klar til 1. december med aarhusianernes tv og internet

I går kunne Stofa meddele at de er nødt til at opsige 40.000 kunder med tv og internet i Aarhus og omegn, og de lod forstå at det kunne resultere i sort skærm og manglende internet i byen.

Annonce:

“Vi har gjort alt for at sikre, at kunderne ikke bliver påvirket af AFAAs overtagelse af nettet. AFAA har ikke ønsket at lade os forsætte som en af flere udbydere på nettet, og derfor bliver kunderne nu bragt i en situation, hvor de risikerer at stå uden tv og internet pr. 1. december. Det er vi virkelig kede af”, lød det fra Lise Bering, som er kommerciel direktør i Stofa, i gårsdagens udmelding.

Men det kommer ikke til at ske, lyder det i dag fra YouSee. Vios har valgt YouSee som underleverandør, og de skal nok sikre at tv- og internet-kunderne i Aarhus Antenneforening fortsat har signaler efter 1. december.

“Vi har igennem lang tid haft en rigtig god dialog med YouSee og er glade for endelig at kunne offentliggøre vores samarbejde, som kan rydde enhver bekymring for sort skærm af vejen hos vores mange medlemmer”, fortæller Michael Jakobsen, adm. direktør i Vios, og fortsætter:

“Vores opgave er at sikre det bedste udvalg af tjenester og produkter til konkurrencedygtige priser, hvor det er medlemmernes behov, der er i fokus. Og YouSee er den rette partner for os, fordi vi med YouSee Play nu kan tilbyde at fremtidssikre medlemmernes tv- og streamingforbrug via en digital app-løsning”.

Aarhus Antenneforening kan nå op mod 90.000 husstande i Aarhus og omegn. Så det er noget af en luns som YouSee nu overtager.

Fra 1. december vil YouSee levere grundpakken med 23 faste tv-kanaler til alle medlemshusstande helt automatisk – og gratis i en måned som en julegave til medlemmerne, mens de beslutter sig for, om de vil fortsætte med grundpakken eller vælge YouSees nye underholdningsprodukt YouSee Play som ren digital løsning.

For det er YouSee Play, som er hovedårsagen til, at valget er faldet på Danmarks største underholdningsudbyder som ny leverandør til de mange medlemmer.

Se også: Test af YouSee Play (uden kabel)

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.