Forside * Nyheder

Elton Johns farvel-koncert sendes live på Disney+

-

Den 3 timer lange koncert ‘Elton John Live: Farewell from Dodger Stadium’ kan opleves live på Disney+

Når Elton John mandag giver den allersidste koncert i Nordamerika, så kan streamingkunder verden over se – og høre – med.

Annonce:

Det er Disney+ som transmitterer den 3 timer lange koncert mandag. Titlen er ‘Elton John Live: Farewell from Dodger Stadium’.

Koncerten vil begynde med “Countdown to Elton Live” med berømte venner fra hele verden, der ønsker ham god bedring, interviews med Elton John og David Furnish og mere spænding fra Dodger Stadium.

Med på scenen er Dua Lipa, Kiki Dee og Brandi Carlile.

Dua Lipa sang med Elton på hittet Cold Heart, som ved udgivelsen blev nr. 7 på Billboards Hot 100-liste, nr. 1 på Hot Dance/Electronic Songs-listen og nr. 1 på den britiske singleliste. Cold Heart er en kombination af Elton Johns mest ikoniske numre, herunder Sacrifice og Rocket Man.

Kiki Dee og Elton John skabte bølger for næsten 50 år siden med deres nummer 1 sang Don’t Go Breaking My Heart.

Brandi Carlile har været en fan af den internationale legende siden hun var 11 år gammel og var vært for hans 30. årlige Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party. De to har dannet et livslangt venskab og udgav i 2021 Simple Things, som var en del af Elton Johns album The Lockdown Sessions.

Koncerten er for de morgenfriske. Pga. tidsforskellen til USA, så starter den kl. 5 om morgenen mandag den 21. november på  Disney+

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.