Forside Emner Spil nyheder

Ser på at få populære Gran Turismo ud på PC

-
Gran Turismo 7. Foto: Sony PlayStation

Det populære bilspil Gran Turismo kan være på vej til PC

Hidtil har det populære bilspil Gran Turismo være eksklusivt for PlayStation, men nu blæser nye vinde. Selskabet bag, Polyphony, overvejer at bringe serien fra PlayStation til PC. Det skriver magasinet gtplanet

“Gran Turismo er en meget fintunet titel”, fortæller serieskaber Kazunori Yamauchi til GTPlanet, men han udtrykte også en vis bekymring over at få spillet til at køre konsekvent i 4K med 60 billeder i sekundet på alle platforme, og fortsætter:

Annonce:

“Det er ikke et meget let emne, men vi kigger selvfølgelig på det og overvejer det.”

Gran Turismo 7 blev udgivet eksklusivt til PlayStation 4 og PlayStation 5 tilbage i marts, og dets eventuelle spring til PC ville markere en vigtig milepæl for serien. Spillets tidligere udgaver, som strækker sig over de sidste 25 år, har aldrig været på andre platforme end PlayStation.

Hvis Gran Turismo 7 (eller et andet spil i serien) kommer til pc, vil det ikke være den eneste PlayStation-eksklusive titel, der gør det. Sony har allerede bragt nogle af sine mest populære spil, herunder Horizon Zero Dawn, Days Gone, God of War, Spider-Man: Miles Morales og Uncharted: Legacy of Thieves, til PC, og flere er sandsynligvis på vej.

Sony Interactive Entertainments præsident Jim Ryan fortalte under en investorpræsentation i maj, at selskabet forventer, at omkring halvdelen af dets spiludgivelser vil være på pc eller mobil inden 2025.

Sidste år købte PlayStation Studios også Nixxes Software, en teknisk udviklergruppe, der har arbejdet på pc-portering og spiloptimering af titler som Marvel’s Avengers og Deus Ex: Mankind Divided.

Om Gran Turismo finder vej til PC må vi afvente at se. Men det at de offentligt taler om det giver et vist håb.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.