Forside * Featured

Stofa spænder sikkerhedsnet ud under mail i Aarhus

-
Foto: Shutterstock.com. IIllustration: recordere.dk

Stofa vil i hjælpe email-kunder som kommer i klemme af 40.000 husstandes opsigelse i Aarhus

Per 1. december skifter op mod 40.000 husstande i Aarhus fra Stofa til Vios/YouSee.

Udover at det er en kæmpe logistikopgave at komme i hus med, så de mange husstande fortsat kan se tv og bruge internet efter skæringsdatoen, så har de også efterladt frustrerede email-brugere i et limbo.

Annonce:

“Det her er virkelig frustrerende. Jeg har i 35 år brugt den samme email, så den er registret alle steder. Det er et kæmpe arbejde at ændre, og det er alvorligt for de mennesker, der ikke er så gode til det digitale”, fortalte en af de berørte brugere, Carsten Brage, til TV2 Østjylland i begyndelsen af november.

Det handler om at de kunder som har gjort brug af en email fra Stofa, nu skal ud og finde et andet sted til emails og have rettet alle steder hvor det er den gamle email som er brugt.

Det tager tid, og der er sikkert et sted eller to man glemmer. Så nu har Stofa valgt at spænde et sikkerhedsnet ud under de berørte email-kunder i Aarhus. I hvertfald for en stund. Det skriver TV2 Østjylland.

Stofa har valgt at forlænge de berørte kunders adgang til deres mail-system i 6 måneder. Så i stedet for at lukke 1. december så lukker de først 31. maj 2023.

“Det her med mail har fyldt rigtig meget for kunderne, og derfor har vi fremskyndet et it-projekt, så vi indenfor rammer af systemet og juraen, har kunne tilbyde dem at beholde deres mail et halvt år mere”, fortæller direktør for salg og produkter i Stofa, Lise Bering, til TV2 Østjylland.

Hun gør opmærksom på at de berørte kunder fortsat skal ud og finde sig en ny udbyder af email, men nu har bedre tid til det.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.