Forside * Nyheder

Fri er brainstorming for Apple-brugere via et stort virtuelt whiteboard

-

Apple lancerer Fri: en ny app som er udviklet til at brainstorme og samarbejde på Apple-enhederne

Fri til iPhone, iPad og Mac gør det nemmere at arbejde sammen om visuelle projekter. I hvertfald hvis alle deltagere er Apple-brugere.

Annonce:

App’en giver et fleksibelt lærred på iPhone, iPad og Mac. Som et stort virtuelt whiteboard, som samler både samtaleemner, indhold og idéer på ét sted.

Det giver brugerne mulighed for at se, dele og samarbejde på ét sted uden at skulle bekymre sig om layout eller sidestørrelser. Man kan tilføje mange typer filer og se et integreret preview af dem uden at forlade tavlen.

Tavler i Fri gemmes i iCloud, så brugerne kan være synkroniserede på tværs af enheder, og alle kan arbejde med samtidigt. Som var det en tavle på væggen.

Appen har mange forskellige penselformater og farvemuligheder til at tegne idéer, tilføje kommentarer og tegne diagrammer. iPhone- og iPad-brugere kan tegne overalt på lærredet med fingeren. Fri understøtter også Apple Pencil på iPad.

Fri understøtter en lang række filer, blandt andet fotos, video, lyd, dokumenter, PDF’er, links til websites og links til placeringer på et kort, sticky notes, figurer, diagrammer og meget mere.

iPhone- og iPad-kameraer kan også bruges til at indsætte et billede eller et indscannet dokument direkte på tavlen.

 

 

Tilgængelighed

‘Fri’ er gratis og vil automatisk være installeret på iPhone, iPad og Mac, som har fået opdateringerne iOS 16.2, iPadOS 16.2 eller macOS Ventura 13.1.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.