Forside * Featured

Kombinationen af HBO og Discovery+ hedder formentlig bare ’Max’

-

Warner Bros. Discovery er angiveligt i gang med at checke navnets juridiske gyldighed som det sidste skridt på vejen.

Uanset, hvilken af de to streamingtjenester, du bedst kan lide, så bliver HBO Max og Discovery+ lagt sammen i de kommende måneder. Engang efter årsskiftet bliver den kombinerede tjeneste og dertil hørende app lanceret i USA, og Europa skulle følge derefter.

Men hvad skal barnet hedde? Det har der været en del spekulationer omkring. Meget tyder for eksempel på at Discovery+’ streamingteknologi og interface anses for at være overlegen i forhold til HBO Max på de indre linjer hos Warner Bros. Discovery, og at denne app derfor ville blive bærende. Der gik endda rygter om at HBO blot ville blive en fane i app’en på et tidspunkt.

Annonce:

Det sidste, sammen med det faktum at det nye selskabs ledelse hovedsagelig består af tidligere Discovery-folk, pegede i retning af, at app’en måske også på en eller måde ville integrere Discovery-navnet. Men sådan bliver det ikke, hvis man skal tro en nyhed, som business-mediet CNBC har bragt på bane.

Kilder internt i Warner Bros. Discovery fortæller CNBC, at firmaets juridiske team lige nu er i gang med at checke de juridiske betingelser og omstændigheder for, hvad der er det ”mest sandsynlige valg” af tjenestens navn.

’Max’ bruges allerede

Det navn er såmænd blot ’Max’. Og det giver rigtig meget mening, hvis det ender med at blive navnet på tjenesten. For det første giver det mening fordi det er et navn, der kan understøtte alle indholdsleverandørerne til tjenesten ligeligt.

Tjenesten kommer som bekendt til at præsentere indhold fra såvel DC-tegneserieuniverset over CNNs nyhedsstof til Discoverys dokumentarer. Det bliver en bred vifte, og navnet kan derfor ikke virke som om det prioriterer noget indhold højere end noget andet.

Men der er også en anden god grund. Mange af de HBO Max-eksklusive produktioner, der lige nu kan findes på denne platform, begynder allerede med ordene ”A Max Original Production”. Dette henviser egentlig til Warner Max, en produktionsafdeling hos Warner dedikeret til HBO Max-produktioner. Hvis det nye navn på tjenesten er ’Max’ er der dog en vis synergi i dette.

CNBCs kilder understreger dog, at der endnu ikke er taget en endelig beslutning, og at der stadig er andre navne under overvejelse. Internt har tjenesten kodenavnet ’BEAM’, og selv om alting mest peger på ’Max’ lige nu, kan ’BEAM’ naturligvis også gå hen og sætte sig fast.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.