Forside * Featured

Ny Oppo chip kan gøre Bluetooth hi-res

-

Det nye Oppo MariSilicon Y-chipset hævdes at levere tabsfri trådløs hi-res lyd

Oppos nye hi-res lydchip har potentiale til at få trådløse høretelefoner til at lyde lige så godt som kablede høretelefoner. Det skriver magasinet Techradar

Annonce:

Den nye Bluetooth chip hedder MariSilicon Y, og Oppo hævder at den er i stand til at levere tabsfri hi-res-lyd, op til 24-bit / 192 kHz.

Det nye chipsæt kan øge Bluetooth-båndbredden med hele 50%, sammenlignet med de hidtil bedste Bluetooth chipset på markedet.

Der understøtter den nye kodningsstandard L3C sammen med etablerede codecs som Sonys egen LDAC-løsning, LHDC, L2DC, L3C, AAC og SBC

Der er indbygget AI (kunstig intelligens) som kan pille ved musikken, isolere elementer som vokal, tromme, bas osv. hvorefter der er mulighed for at justere den rumlige virkning. Eksempelvis flytte på sanger, bas eller trommesæt i et 3D plan.

Oppos MariSilicon Y SoC er i stand til at tilbyde en Bluetooth-datahastighed på op til 12 Mbps og ser dermed ud til endelig at være den hardware som kan åbne op for trådløs hi-res hi-fi over Bluetooth.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.