Forside * Nyheder

Alle Netflix-brugere rammes af tiltag mod konto-deling (opdateret)

-
Foto: Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk

Det kommer benspænd for alle Netflix-brugere, når nye tiltag mod kontodeling indføres

Netflix er på vej med tiltag mod konto-deling, hvor flere adresser deles om det samme abonnement.

Men det vil ikke kun ramme dem som deler. Der vil være benspænd for de øvrige brugere af streamingtjenesten. Det viser Netflix egen FAQ om konto-deling.

Annonce:

Det vil fortsat være muligt at se Netflix udenfor husstanden, eksempelvis i sommerhuset eller på rejser. Men her skal der åbnes for en adgang, via en midlertidig kode som gælder i 7 dage.

Hver måned skal en aktiv enhed være tilsluttet netværket i den husstand som har abonnementet. Så enhederne som benyttes til streaming er nødt til at vende hjem ind imellem. De kan ikke være permanent placeret udenfor hjemmet.

Der bliver mulighed for at betale ekstra for at kunne dele sit abonnement med andre udenfor ens bopæl. Netflix vil ikke automatisk opkræve ekstra betaling, det vil være noget man selv skal tilmelde sig til.

Det som vil ske hvis Netflix bruges udenfor hjemmet kan være at den adgang blokeres, indtil enheden kan godkendes (via midlertidig kode eller udvidet abonnement).

Der er ikke sat dato på hvornår Netflix begynder at slå ned mod konto-deling. Kun at det vil ske her i løbet af 1. kvartal.

Netflix FAQ om konto-deling kan læses herunder.

 

Opdatering 2/2 2023

Netflix har ændret betingelserne for brug af tjenesten udenfor hjemmet. De nye betingelser kan læses her

 

 Denne FAQ er ikke længere den aktuelle 

FAQ om konto-deling hos Netflix per 31/1 2023

En Netflix-konto er beregnet til at blive delt i én husstand (personer, der bor samme sted som kontoejeren).

Hvem kan bruge en Netflix-konto
Alle i din husstand (de personer, der bor sammen med dig på din primære bopæl) kan bruge din Netflix-konto.

For at sikre, at dine enheder er tilknyttet dit primære opholdssted, skal du oprette forbindelse til Wi-Fi på dit primære opholdssted, åbne Netflix-appen eller -webstedet og se noget mindst én gang hver 31. dag.

Del Netflix med en person, der ikke bor sammen med dig
Personer, der ikke er en del af din husstand, skal bruge deres egen konto for at se Netflix. Enheder, der ikke er en del af din primære placering, kan blive blokeret fra at se Netflix.

Det er nemt at tilmelde sig Netflix, og vi tilbyder en række forskellige abonnementer. Som altid kan medlemmer til enhver tid ændre planer eller opsige abonnementer.

Netflix opkræver ikke automatisk penge fra dig, hvis du deler din konto med en person, der ikke bor sammen med dig.

Fjern en blokering af en enhed (uden for den primære placering)
Når en person logger på din konto fra en enhed, der ikke er en del af din primære placering, kan den pågældende enhed være blokeret fra at se Netflix.

Hvis din enhed er blevet blokeret, har du følgende muligheder:

Hvis du er på rejse, kan du anmode om en midlertidig kode, der giver dig adgang til Netflix i 7 på hinanden følgende dage.

Hvis du ikke er en del af kontoejers husstand, skal du oprette en ny Netflix-konto.

Når du starter en ny konto eller tilføjer et ekstra medlem, kan medlemmer overføre en profil fra en eksisterende konto, herunder anbefalinger, seerhistorik, Min liste, gemte spil, indstillinger og meget mere.

Hvis nogen bruger din konto uden din tilladelse, anbefaler vi, at du gennemgår de senest aktive enheder for din konto og logger af fra alle ukendte enheder. Du bør også nulstille din adgangskode med det samme.

Stop blokeringer af enheder
For at sikre uafbrudt adgang til Netflix skal du oprette forbindelse til Wi-Fi på dit primære sted, åbne Netflix-appen eller -webstedet og se noget mindst én gang hver 31. dag. Dette skaber en betroet enhed, så du kan se Netflix, selv når du er væk fra dit primære sted.

Som en påmindelse er det nemt at tilmelde sig Netflix, og vi tilbyder en række forskellige abonnementer. Som altid kan medlemmer til enhver tid ændre planer eller opsige abonnementer.

Se Netflix, mens du rejser eller fra et andet sted
Hvis du rejser eller bor mellem forskellige steder, kan du fortsat nyde Netflix.

Hvis du er væk fra dit primære sted i længere tid, kan din enhed muligvis blive blokeret for at se Netflix. Du kan anmode om en midlertidig adgangskode for at fortsætte med at se.

Sådan registrerer Netflix enheder inden for en primær placering
Vi bruger oplysninger som IP-adresser, enheds-id’er og kontoaktivitet til at fastslå, om en enhed, der er logget ind på din konto, er forbundet til din primære placering.

Hvor mange enheder kan se på samme tid
Hvert abonnement bestemmer, hvor mange enheder der kan afspille Netflix på samme tid, så længe disse enheder tilhører personer i samme husstand.

Kilde: Netflix

 Denne FAQ er ikke længere den aktuelle 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.