Forside Emner Spil nyheder

Første flade gamingskærm fra Samsung med mini-LED

-

Mød den nye Odyssey Neo G7 43″ Den første flade gamingskærm fra Samsung med mini-LED bagbelysning

Samsung føjer nu en ny formfaktor til deres Odyssey-serie af gamingskærme. Det er en 43″ flad LCD-model, med mini-LED bagbelysning.

Annonce:

Odyssey Neo G7 (modelnavn: G70NC) er ifølge Samsung “designet til at give gamere et mere omfattende udvalg af detaljer, hvilket inviterer dem ind i gaming-verdener med livagtig billedkvalitet”

“Markedet for spilmonitorer vil kun blive større, og gamere forventer mere og mere af deres skærme”, siger Hoon Chung, Executive Vice President of Visual Display Business hos Samsung Electronics, og fortsætter:

“Vi leverer ikke bare en bedre spiloplevelse – vi ombygger nye smarte funktioner i vores skærme, som giver gamerne et alt-i-ét-sted for teknologi og underholdning. Vores innovationer gør det muligt for gamere overalt at være optaget af deres spil med en visuel ydeevne, der intensiverer de sanselige oplevelser”.

Opløsningen er 4K UHD (3.840 x 2.160 pixels) med VESA Display og HDR 10+. Bagbelysningen til LCD-displayet er Quantum Mini LED’er, som giver bagbelysningen tættere zoner, og det opleves ifølge Samsung i en rigere og dybere sortgengivelse, et mere ekspansivt farveudtryk og flere detaljer selv i spilmiljøer i skygge.

Skærmen har DisplayPort og HDMI 2.1, samt WiFi og Bluetooth.

En opdateringshastighed på 144 Hz og en responstid på 1 ms (MPRT) giver en hurtig og jævn respons og gør det muligt at udføre præcise musebevægelser. Selv i de mest intense øjeblikke holder Odyssey Neo G7 et ekstremt jævnt og hurtigt action-gameplay og reducerer stuttering, input latens og screen tearing gennem AMD FreeSync Premium Pro-understøttelse.

Flex Move Screen giver brugerne mulighed for at justere skærmstørrelsen mellem 43 og 20 tommer, så den passer til deres foretrukne størrelse baseret på det spil, de spiller.

Samsung Game Bar er et værktøj som giver brugerne mulighed for hurtigt at se og ændre vigtige indstillinger uden at skulle forlade spilskærmen. Spillere kan se og ændre FPS (Frames Per Second), billedformat, High Dynamic Range (HDR) og Variable Refresh Rate (VRR). Man kan desuden justere indstillinger som skærmforhold, responstid og Game Picture-tilstand. Game Bar giver spilleren kontrol uden at gå glip af noget af handlingen.

Smart TV

Odyssey Neo G7 er udstyret med smarte funktioner til at imødekomme brugernes mange forskellige behov med tilpassede oplevelser via Samsung Smart Hub og Samsung Gaming Hub.

Derudover kan brugerne også få smart-TV-oplevelsen med apps fra partnere som Prime Video, Netflix og YouTube via Samsung Smart Hub.

 

Galleri

 

Pris og tilgængelighed

Samsung Odyssey Neo G7 koster kr. 9.999,-

Kommer i handlen i februar.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.