Forside Nyheder

Netflix lader snart hammeren falde på konto-deling

-
Foto: Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk

Netflix vil have ekstra betaling fra dem som deler et abonnement mellem flere husstande

At Netflix ønsker at slå ned på konto-delere er ingen nyhed. Det fortalte de selv tilbage i oktober i forbindelse med en regnskabsfremlæggelse. At hammeren ville falde engang her i 1. kvartal.

I denne uge fremlagde streaminggiganten så igen kvartalsregnskab, og her lod Netflix forstå at der ikke er ændret på de planer.

Annonce:

“Senere i første kvartal forventer vi at begynde at udrulle betalt deling mere bredt”, fortæller Netflix i udmeldingen, og fortsætter:

“Dagens udbredte kontodeling (+100 mio. husstande) underminerer vores langsigtede evne til at investere i og forbedre Netflix, samt opbygge vores forretning. Selv om vores brugsbetingelser begrænser brugen af Netflix til en husstand, erkender vi, at dette er en ændring for medlemmer, der deler deres konto mere bredt”.

Netflix har i den forbindelse arbejdet på forskellige hjælpeværktøjer:

Der er nu mulighed for at se en oversigt over hvilke enheder som ser med, for at man på den måde kan opdage eventuelt misbrug af ens konto-oplysninger.

Man kan nu også flytte en brugerprofil fra et abonnement over i et nyt abonnement. Så benyttes forskellige profiler til at se med, så kan de nu splittes ud i flere abonnementer.

Man vil også få mulighed for at fortsatte det delte abonnement, mod at betale ekstra.

“Efterhånden som vi udruller betalt deling, vil medlemmer i mange lande også mulighed for at betale ekstra, hvis de ønsker at dele Netflix med personer, som de ikke bor sammen med”, fortæller Netflix.

At Netflix snart slår ned på konto-deling skulle ikke få betydning for almindelig brug af sit abonnement på ture og rejser.

“Som det er tilfældet i dag, vil alle medlemmer kunne se med, mens de rejser, uanset om det er på et tv eller en mobil enhed”, slutter tjenesten.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.