Forside Produkter Mobil

Officielle billeder af Samsung Galaxy S23 lækker tidligt

-

Lækkede markedsføringsbilleder af håndsættet afslører fire farver og et mere diskret kamerabump

De billeder som hidtil har været fremme af den kommende Galaxy S23 har været 3.parts renderinger. Altså noget lavet på baggrund af rygter, om hvordan Samsungs kommende topmodeller smartphones kommer til at se ud.

Annonce:

Men nu lækker det som betegnes som de første officielle renderinger. Altså noget som stammer fra Samsungs marketingsmateriale.

Billederne er lækket via tyske WinFuture, som har en god track-record i forhold til ægtheden af det som lækkes.

Billedet øverst viser Galaxy S23 fra siden, med de fire farver: lilla, off-white, grøn og sort. På engelsk : “Mystic Lilac”, “Cotton Flower”, “Botanic Green” og “Phantom Black”.

Ifølge WinFutures Roland Quandt er der tale om officielle marketingbilleder fra Samsung og ikke om fan-made renders baseret på tidligere modeller eller designforudsigelser.

Bag på er kameradelen ikke indrammet. De enkelte linser stikker stadig lidt ud fra bagsiden. Så stadig et kamera bump, men ikke så markant.

S23-huset ser ud til at være den velkendte kombination af metalramme og glasdæksel, som vi har set på tidligere modeller

Der er stadig ingen bekræftelse vedrørende S23’s specifikationer, men der spekuleres i, at den vil være udstyret med en ny lysere OLED-skærm, og det forventes, at lineuppen vil have en kamerasensor med højere opløsning og bedre ydeevne i dårligt lys.

Samsung holdet er Galaxy-event d. 1. februar kl. 19:00 dansk tid, hvor det er ventet at de nye telefoner i S23-serien vises frem.

 

Gallery

Billeder via WinFuture

 

Annonce:
Forrige artikelRygte: Surface Duo 3 droppet til fordel for Surface-telefon med foldbar skærm
Næste artikelMicrosoft gør Xbox mere strømbesparende
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.