Forside * Featured

TEST: Bowers & Wilkins Pi7 S2 – True Wireless med aktiv støjreduktion

-

Nærmest alle kender Bowers & Wilkins for deres trådløse højttalere, og nu er de klar med sæt smarte trådløse in-ears med aktiv støjreduktion. Vi har testet Pi7 S2, og her er hvad vi synes.

Det vælter ind med trådløse in-ear hovedtelefoner, og Bowers & Wilkins er klar med Pi7 S2, der tilbyder god lyd, trådløs opladning, og som en fræk feature, at du kan tilslutte de trådløse høretelefoner til mini-jack via lade-etuiet, og på den måde få trådløs lyd når du f.eks. sidder i et fly på vej over Atlanten.

Vi har testet Bowers & Wilkins Pi7 S2, og her er hvad vi synes.

Annonce:

Design og installation

Bowers & Wilkins Pi7 S2 kommer i en lille æske, der udover hovedtelefonerne indeholder et etui, der bruges til opladning via USB-C eller trådløs Qi opladning. Desuden er der ekstra silikonepropper med, så man kan finde den størelse der passer en bedst. Og så kommer der et USB-C opladningskabel samt et USB-C til mini-jack kabel, så du kan bruge tilslutte etuiet f.eks. i flyet, og så transmitterer det den kablede lyd trådløst over til hovedtelefonerne.

Selve ørepropperne er lavet i aluminium og hård plast, og så er der er en behagelig silikoneprop der kan fjernes og udskiftes med andre størrelser. Designet er yderst elegant, og udskiller sig fra mængden

Høretelefonerne har en IP54 certificering, men bemærk at det har etuiet ikke, så går du i regnen, bør du holde etuiet i lommen, så det ikke tager skade af vand.

Bowers & Wilkins Pi7 S2 kommer med Bluetooth 5.0, og understøtter aptX (Adaptive, HD og Classic), AAC og SBC codec.

Installationen foregår via Bluetooth, og kan gøres fra Bowers & Wilkins App’en eller direkte fra din smartphones Bluetooth indstillinger, og tager ikke mange sekunder.

Hvordan lyder Bowers & Wilkins Pi7 S2?

Kort fortalt lyder Bowers & Wilkins Pi7 S2 rigtigt godt – De har en god og fyldig lyd med den 9,2 mm driver der sidder i hver øreprop.

Der er god plads til både dybde og en klar diskant. Testede med flere forskellige slags musik, og jeg ville sammenligne lydbilledet med de B&O Beoplay EX som jeg testede for et par uger siden. Bassen bliver aldrig for hård, og diskanten bliver aldrig for skinger.

Jeg sad og nød Sade’s bedste sange, og der var god bas til både instrumenter og Sade’s spæde stemme. Det samme gør sig gældende med rock, hvor man fornemmer de forskellige instrumenter.

Så lyden er mere end godkendt, og det skal den også være når du skal af med 3.000,- for et sæt in-ear.

Podcast og telefonopkald gik klart igennem. Og de indbyggede mikrofoner gav god lyd til telefonopkald og video-møder.

Den aktive støjreduktion fungerer godt, og du kan via app eller ved at holde fingeren nede på den venstre øreprop slå det til og fra. Du kan også vælge en intelligent transparens, hvis du har brug for at kunne høre hvad der foregår omkring dig. Om den er lige så god som på f.eks. Sony WF-1000XM4, er jeg i tvivl om, men det er en ganske udemærket støjreduktion både i larmende kontorer og når du er på farten.

Og så er der jo den trådløse transmit-funktion. Den fungerer rigtigtigt godt. Sætter du etuiet sammen med det medfølgende USB-C til mini-jack kabel, så forbinder hovedtelefonerne automatisk, og så kan du både lytte og tale igennem den kablede forbindelse. 

Velkommen til Bowers & Wilkins Pi7 S2 app - Registrer dig lige...
Velkommen til Bowers & Wilkins Pi7 S2 app – Registrer dig lige…

Bowers & Wilkins App

Bowers & Wilkins Pi7 S2 bruger den samme app som andre B&W-produkter bruger, og der kan du sætte støjreduktion op, ligesom du kan opdatere firmwaren på hovedtelefonerne hvis der kommer en opdatering.

App’en fungerer fint, men jeg kommer ikke til at bruge den særlig meget, fordi jeg helst vil betjene hovedtelefoner via musikapp’en eller via touch kontrollerne. Og så skal det lige siges, at det gør mig mere end ualmindeligt irriteret, at man skal oprettes som bruger for overhovedet at kunne komme ind i app’en.

Både trådløs og kablet opladning på Bowers & Wilkins Pi7 S2
Både trådløs og kablet opladning på Bowers & Wilkins Pi7 S2

Batteritid – ikke så god som mange andre

Bowers & Wilkins Pi7 S2 tilbyder op til 5 timers trådløs lyd. Dette uden ANC slået til, og jeg vil sige at du nok skal regne med omkring 4 timer før ørepropperne skal i etuiet for at få et boost. Det kan de til gengæld få rimeligt hurtigt. På 15 minutters opladning får du 2 timers afspilningstid, og der er yderligere 16 timers spilletid i etuiets batteri.

Jeg synes at 4 timer med aktiv støjreduktion er lige i underkanten, især når man sammenligner med f.eks. Sony WF-1000XM4, som kommer med 8 timer i ørene med aktiv støjreduktion slået til. Men når det er sagt, så er det nok ikke så mange der orker at have in-ears i ørene non-stop i mere end 4 timer.

Konklusion

Bowers & Wilkins Pi7 S2 lyder rigtigt godt – De ser elegante ud, og hvis det vigtigste for dig er god lyd, og muligheden for at bruge dine trådløse høretelefoner via et kabel i et fly, så er de det helt rigtige valg for dig.

 

Men det tæller ned at batteritiden er nederst i skalaen i forhold til konkurrenterne. Så det skal du være opmærksom på når du vælger – Til gengæld er der ingen tvivl om at lyden fra Bowers & Wilkins Pi7 S2 er helt oppe og ringe, og både bas og diskant står lige i skabet.

Pris og tilgængelighed

Bowers & Wilkins Pi7 S2 fås i Satin Black, Canvas White og Midnight Blue, og vejledende udsalgspris er 2.999 DKK

Forhandles eksklusivt i Danmark af Hi-Fi Klubben

 

Bowers & Wilkins Pi7 S2

7.8
Lyd 9.0
Batteritid 7.0
Design 9.0
App 6.0

Plus

  • Fantastisk lyd
  • God støjreduktion
  • Transmitter funktion genial

Minus

  • App kræver login
  • Ikke bedste batteritid
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.