Forside * Featured

TV 2 Lorry skifter navn

-

Farvel til TV 2 Lorry og goddag til en ny regional tv-kanal

Regionalstationen TV 2 Lorry har valgt at skifte retning og til det er der valgt et nyt navn. Fremover skal stationen hedde TV 2 Kosmopol.

Annonce:

Efter 34 år i æteren er der brug for at “ryste fortiden af sig” og skifte navn og retning, lyder det fra direktør Morten Kjær Petersen.

“Vi er et andet medie i dag”, fortæller direktør Morten Kjær Petersen til TV 2, som den overordnede forklaring på hvorfor der er behov for et nyt navn.

TV 2 Lorry dækker et område som går fra Stevns i syd til Gribskov i det nordlige Sjælland, og i følge udmeldingen vil TV 2 Kosmopol “sikre seerne et globalt udsyn ved at formidle hovedstadens stærke forbindelse til omverdenen”.

“Vi går ind og siger, hvad vi er sammen om, og hvad vi er fælles om i hele det område. Og det er hovedstaden, som mange kører ind og arbejder i hver dag”, uddyber Morten Kjær Petersen overfor TV 2.

Navneskiftet er sket.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.