Forside * Featured

Allente klar med egen Google TV streaming-dongle

-

Som et alternativ til tv-boksen lancerer Allente nu en Google TV-streamer

For de seere, der er trætte af store TV-bokse, har TV-distributøren Allente en god nyhed.

Annonce:

Allente Streaming Hub er en Google TV streamer, som samler en nem og hurtig adgang til både TV-kanaler og streamingtjenester – samlet et sted.

Donglen har Chromecast built-in, så den kan fungere som en Chromecast, og dertil Bluetooth.

Brugeren får adgang til både traditionelle flow-kanaler og streamingtjenester via Allente Streaming Hub, som leveres med en fjernbetjening, der gør det nemt at bladre mellem kanalerne og få adgang til andet streamingindhold.

Da fjernbetjeningen også er stemmestyret, kan brugeren ’tale med Google’ for at finde film, streame apps, afspille musik, styre TV-apparatet og meget mere – alt sammen med stemmen.

 

“Allente Streaming Hub er den perfekte teknologi til dem, der ønsker hurtig og nem adgang til deres TV-udvalg. Frem for alt tror vi, at den bliver populær – både for vores voksende antal streamingkunder og for de kunder, der ønsker at tilføje en TV-løsning til den eksisterende løsning, for eksempel i sommerhuset”, fortæller Mahmoud Mustapha, kommerciel direktør hos Allente, i en udmelding.

 

Først i EMEA – takket være partnerskab med Google

Allente er først i EMEA til at lancere en skræddersyet operatør-streaming-dongle med Google TV.

De ser det som en naturlig forlængelse af partnerskabet med Google, hvor Allente også var blandt de første til at integrere Google Common Broadcast Stack-teknologien i TV-boksen Allente 1 tilbage i 2021.

“Lanceringen af Allente Streaming Hub og det faktum, at vi er de første i EMEA med en tilpasset operatør-streaming-dongle med Google TV, er muligt takket være samarbejdet mellem Allente, Google og SEI Robotics. Det bliver utrolig spændende at følge kundernes reaktioner på Allente Streaming Hub og se, hvordan vi kan tage næste skridt i vores rejse mod et endnu større kundefokus”, lyder det fra Jon Espen Nergård, teknisk direktør hos Allente.

“Google TV’s interface giver operatører fordelen af Googles allerbedste funktioner i sin klasse, samtidig med at operatørens investeringer og tiden man bruger på at gå fra idé til produkt reduceres. Vi ønsker Allente, som en af vores første operatørpartnere globalt, tillykke med lanceringen af deres nye Google TV-enhed”, slutter Amanda Short, Director, Global TV Platform Partnerships, Google.

 

Pris og tilgængelighed

Allente Streaming Hub koster 576 DKK ved lanceringen og kan købes via Allentes hjemmeside eller kundeservice.

Produktet lanceres samtidigt i Sverige og Norge og senere også i Finland.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.