Forside * Featured

Philips Hue trækker to Lightguide-pærer tilbage fra markedet

-
De trekantede og runde Philips Hue Lightguide-pærer her på billedet er blevet trukket tilbage fra markedet (Foto: Philips Hue)

Firmaet bag har stoppet produktionen af de trekantede og runde lamper. Den ellipse-formede får lov at blive på markedet.

Her på siden var vi ret begejstrede, da Lightguide-serien fra Philips Hue blev lækket i august sidste år. Designer-smartpærerne havde forskellige former og kunne derfor, med deres mange farvemuligheder, indgå i indretnings-overvejelserne i selv de mest designorienterede hjem.

Tre modeller blev annonceret, en trekantet, en rund og en ellipseformet. Men nu er Signify, firmaet bag Philips Hue, holdt op med at lave to af dem. Den trekantede og den runde model bliver ikke produceret mere.

Annonce:

Kun den ellipseformede model får lov at blive på markedet. Det bekræfter Kelly Hrank, der er PR-chef hos Signify og dermed også hos Philips Hue, overfor The Verge. Det var tyske HueBlog.de, der først breakede nyheden.

Det viser sig, at forbrugertests af de runde og trekantede modeller resulterede i en hel del utilfredshed, især når det gælder det rent æstetiske. Bogstaveligt talt var det ”æstetiske uregelmæssigheder” ifølge Kelly Hrank, der førte til beslutningen om at trække de to modeller tilbage.

”Ingen farbar vej”

Hvad det helt konkret betyder har vi ikke nogen visuelle indikationer af (endnu), men angiveligt havde Signify/Philips Hue problemer med at få de trekantede og runde modeller til at holde standarden under produktionen.

Ud af disse tre Philips Hue-lampter er det nu kun den ellipseformede til højre, der er tilgængelig (Foto: Philips Hue)

Helt konkret sagde Kelly Hrank til The Verge at ”efter vi havde diskuteret det med vores leverandører, stod det klart at der ikke var nogen farbar vej i forhold til en løsning på de æstetiske uregelmæssigheder, vi opdagede i Philips Hue Lightguide-pærerne under forbrugertests”.

”Siden vi fortsat er stærkt dedikerede til give vores brugere en premium-oplevelse, har Philips Hue besluttet at standse produktionen af den trekantede og runde model i Lightguide-serien”, slutter Hrank i sin udtalelse til The Verge.

På Philips Hues danske hjemmeside er de to modeller heller ikke til at finde, mens den ellipseformede model stadig kan købes. Den koster 749 kroner og er en af de modeller, som kan forbindes med Bluetooth og dermed ikke kræver en bridge.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.