Forside * Fokus

PostNord vil af med upålidelige pakkebude

-
Foto: recordere.dk

Det skal være slut med pakkebude som skriver at der ikke var nogen hjemme, selvom der var

PostNord vil ændre på fortællingen om upålidelige postbude.

Det er ikke kun UPS som undlader at levere pakker selvom der sidder nogen hjemme og venter på dem, som DR Kontant fortalte om forleden.

Annonce:

Hos PostNord kender de også til historier om pakkebude som skriver at de var på adressen men fandt ingen hjemme, selvom der var nogen hjemme til at tage mod pakken. Det skriver Ritzau på TV 2 Øst.

De tager historierne om manglende levering seriøst. Fremover skal PostNords bude kunne dokumentere, at de har forsøgt at levere pakkene til kunderne.

“Vi tager den her fortælling meget seriøst, fortæller topchef i Danmark, Peter Kjær Jensen, til Ritzau, og fortsætter:

“Vi har meget få af disse tilfælde, men de findes. Og vi har da også haft postbude, som ikke er dygtige nok, eller som har misforstået, hvordan pakkerne leveres korrekt”.

For tiden tester PostNord fotodokumentation i Stenløse, Ølstykke og Veksø. Budene skal tage et foto af pakken som ikke kunne leveres, gerne med et billede af den bygning hvor de forsøgte levering.

“Løsningen gør, at buddet ved, at de er nødt til at ringe på og forsøge at levere pakken, og så har du sikkerhed for, at vi rent faktisk har været forbi”, fortæller Peter Kjær Jensen, og fortsætter:

“Kunderne vil kunne få adgang til billedet via vores app, hvis ikke det lykkes at levere pakken”.

Det er forhåbningen at iniitiativet rulles ud i hele Danmark, og er på plads inden april.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.