Forside * Nyheder

Samsung: Ny Galaxy S23-serie er designet til en premium oplevelse

-

Samsung løftede i dag sløret for de nye Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ og Galaxy S23

Så er årets nye S-serie Galaxy-modeller lanceret.

Annonce:

Samsung Galaxy S23 Ultras 200 MP-kamera giver brugerne mere frihed til at udforske deres kreativitet, og med Nightography 2.0 er der endnu bedre mulighed for at optage video og tage billeder i mørke omgivelser.

Snapdragon 8 Gen 2 giver en god oplevelse, som inkluderer AI-teknologi og en fremtidssikret gaming-oplevelse med hurtig mobilgrafik. I Galaxy S23 Ultra medfølger en S Pen, som mange Samsung-brugere genkender og elsker, fordi den øger produktivitet, gør det nemmere at tage noter, og kan bruges til hobby-aktiviteter mm.

 

 

Galaxy S23 Ultra kommer med Samsungs hidtil mest avancerede kamerasystem, som er skræddersyet til næsten alle lysforhold og udviklet til at opfange flere detaljer.

De forbedrede funktioner til at fotografere om natten – Nightography – ændrer måden, hvorpå Samsung Galaxy S-serien optimerer fotos og videoer under en lang række forskellige forhold både dag og nat.

Visuel støj, der normalt kan ødelægge billeder taget i dårligt lys, korrigeres af en ny AI-drevet algoritme til behandling af billedsignaler (ISP), som forbedrer motivets detaljer og farvetonen i billedet.

 

 

På selfie-siden kommer Galaxy S23-serien med en hurtig autofokus med Dual Pixel-teknologi og et Super HDR-selfie kamera, som forbedrer front-facing billeder og videoer ved at skifte fra 30 billeder i sekundet til 60 billeder i sekundet.

Expert RAW-appen gør det muligt at bruge “DSLR”-style til at tage billeder og redigere i RAW og JPEG-formater.

Der kan fanges et stjerneklart motiv af mælkevejen med Astrophoto-funktionen, enten via Samsungs Camera app eller via Expert RAW-appen.

 

 

Yderligere kameraforbedringer omfatter:

  • I svagt lys eller i situationer, der normalt ville skabe sløring, er videoerne stabile med dobbelt optisk billedstabilisator (OIS) vinkling i alle retninger på Galaxy S23 Ultra.
  • Videooptagelser føles mere levende med forbedret 8K-video med 30 billeder pr. sekund og en bredere vinkel.
  • Avanceret, objektbaseret AI analyserer hver billeddetalje – selv ned til de mindste ansigtstræk som hår og øjne, så billedet gengiver virkeligheden så livagtigt som muligt.
  • For at få en endnu bedre videooplevelse skaber den nye 360 Audio Recording-funktion på Galaxy Buds2 Pro multidimensionel lyd.
  • På Galaxy S23+ og Galaxy S23 har også kameraerne fået en upgrade. Kamerahuset er blevet fjernet.

Den nye Samsung Galaxy S-serie er først på markedet med Corning Gorilla Glass Victus 2, der giver forbedret holdbarhed af glasset.

Galaxy S23-serien kommer I fire naturinspirerede farver: Phantom Black, Cream, Green & Lavender

 

 

Pris og tilgængelighed

Samsung Galaxy S23-modellerne koster:

  • S23 Ultra fra kr. 10.999,-
  • S23 + fra kr. 9.499,-
  • S23 fra kr. 7.499,-

Salget er startet nu hos udvalgte forhandlere, og udvides med flere forhandlere fra 17/2.

 

Se også

TEST: Samsung Galaxy S23 Ultra – Det sikre Android valg

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.