Forside * Featured

ECOVACS klar med robotplæneklipperen GOAT G1

-

ECOVACS lancerer den app-styret robotplæneklipper GOAT G1 den 3. april

GOAT G1 er en kraftfuld robotplæneklipper med innovative løsninger til problemer, som tidligere har besværliggjort ejere af robotplæneklippere. Med grænseindstillings-, lokalisations- og navigationsfunktioner kan GOAT G1 klippe en 600 kvadratmeter græsplæne på en enkelt dag og forbedre effektiviteten af slåningen med 2,5 gange sammenlignet med andre robotplæneklippere. Med flere nye funktioner, som er lette at bruge, kan man nu nemt få slået græsset.

Grænsemarkering, som tidligere var tidskrævende og arbejdsintensivt, kan nu klares på små 20 minutter takket være GOAT G1’s app-aktiverede, automatiske grænseindstillingsfunktion. For et plæneområde på ca. 600 kvadratmeter kræver det kun to til fire virtuelle markører for at definere grænsen. GOAT G1 kan fjernstyres via appen for at gennemføre grænseindstillingen. Denne proces tager kun 20 minutter takket være GOAT’s hastighed på 0,3 m/sek., hvilket er meget hurtigere end en traditionel robotplæneklipper, der normalt tager to til tre timer.

Annonce:

GOAT G1 har en innovativ AIVI 3D-teknologi, der gør det muligt at undgå forhindringer og sikre maksimal sikkerhed for mennesker og dyr. Med et kamera med 150 graders udsynsvinkel og en ToF-sensor kan GOAT G1 undgå kollisioner med forhindringer, hunde, katte og selv små sten mellem 3 og 15 cm. Hvis der er forhindringer på over 15 cm, kan ToF-sensoren beregne den nøjagtige afstand og klippe græsset præcist i nærheden af de store forhindringer.

Hvis GOAT G1’s batteri er ved at løbe tør for strøm under klipningen, vil den automatisk køre tilbage til ladestationen og vende tilbage til det sted, hvor den sluttede, efter opladning for at sikre en ensartet klipning af plænen. Med disse funktioner bliver det ikke lettere at slå græs.

 

Pris og levering

ECOVACS GOAT G1 vil kunne købes fra den 3. april hos udvalgte forhandlere til en vejledende pris på 1.599 euro (ca. 12.000 DKK).

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.