Forside * Fokus

Postnord udvider fotodokumentation af privatpakker som ikke kan leveres

-
Foto: recordere.dk

PostNord tager nu fotos af alle pakker som ikke kan leveres hjemme

Nu får du et billede i PostNord-appen, hvis du ikke er hjemme, når der forsøges at levere en pakke til din adresse. Dette nye tiltag er gældende i hele landet og omfatter alle hjemmeleveringer. Det skriver Postnord i en udmelding.

Siden begyndelsen af marts har pakke-modtagere over hele landet, som er tilmeldt PostNords fleksible leveringsmuligheder Modtagerflex og Flexchange, fået et billede af deres pakker i PostNord-appen, når de leveres til adressen. Dette initiativ er ifølge Postnord blevet meget positivt modtaget og udvides derfor nu til at inkludere forsøg på hjemmelevering.

Annonce:

“Vi leverer i år omkring 75 mio. pakker og selvom de faktiske sager, hvor et bud ikke ringer på, er forsvindende få, så lever fortællingen desværre endnu. Derfor skal vores bude fra i dag tage et billede af pakke og pakkemodtagerens indgangsparti for at dokumentere, at vi har været forbi og forsøgt at træffe modtageren hjemme”, fortæller Stine Sander, Pakke- og Kommunikationsdirektør i PostNord Danmark, og fortsætter:

“Det gør vi for at sikre større gennemsigtighed og på den måde gøre oplevelsen af at modtage pakker med os endnu bedre”

Det nye tiltag lanceres på landsplan fra i dag, torsdag den 30. marts, og indebærer, at PostNords pakkebude skal dokumentere forsøg på levering af en pakke. Dette sker ved, at pakkebuddet tager et billede af pakken og modtagerens indgang, hvis ingen er til stede på adressen.

Pakkebuddet tager billeder af alle pakker, der er forsøgt leveret, men kun modtagere med MitID-validering i PostNord-appen har adgang til disse billeder. Efter leveringsforsøget vil pakken blive leveret til det nærmeste udleveringssted, som det har været praksis hidtil.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.