Forside * Fokus

Sonos svarer: Derfor mangler Google Assistant på Era-produkterne

-

Der er ingen Google Assistant på Sonos Era-højttalere, her forklarer Sonos hvorfor.

De nye Sonos Era-højttalere har indbygget stemmeassistent, men modsat tidligere så er det uden Google Assistant. Af assistenter er der Sonos egen og Amazon Alexa. Desværre er der ingen af dem som kan dansk på nuværende tidspunkt, ligesom de heller ikke giver adgang til Google Home smarthjem.

Annonce:

Men hvorfor er Google Assistant ikke længere tilgængelig på de nyeste Sonos-produkter, og betyder det at Google Assistant udfases i takt med at de øvrige Sonos-produkter med Assistant udgår eller opdateres med ny hardware?

Sonos vil ikke svare på hvad der sker i fremtiden, men de giver Google skylden for den manglende Assistant.

Svarene fra Sonos skal læses som en Q&A, for det er også Sonos selv som stiller spørgsmålene.

Hvorfor er Google Assistant ikke tilgængelig på Era 100 eller Era 300?

Google har ændret de tekniske krav til Google Assistant på tredjepartsenheder. Vi er ved at evaluere disse krav, men det er et tungt teknisk løft, og vi vil fortsat prioritere arbejde, der bygger på vores vision om, at alle stemmeassistenter skal fungere samtidig. Vi håber fortsat på, at Google Assistant en dag vil blive en del af dette økosystem, men det er virkelig op til Google.

Betyder det, at understøttelsen af Google Assistant på nuværende Sonos-produkter ophører?

Google Assistant bliver fortsat understøttet på alle eksisterende Sonos-stemmeaktiverede enheder.

Signalerer dette, at understøttelsen af Google Assistant på alle uannoncerede nye Sonos-produkter ophører?

Vi vil ikke kommentere på vores fremtidige produktkøreplan. Når det er sagt, vil vi fortsat prioritere arbejde, der bygger på vores vision om SVC og stemmeassistenter fra tredjeparter, som alle arbejder samtidig.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.