Forside * Nyheder

Sonos bliver Apple Music’s første partner til at bringe rumlig lyd til hjemmet

-

Sonos har i dag annonceret, at det vil tilføje understøttelse for rumlig lyd på Apple Music i det, der vil være en betydelig udvidelse af deres næste generations lydoplevelsetilbud. Sonos-kunder vil få adgang til rumlig lyd på Apple Music fra den 28. marts 2023.

Spatial audio leverer en multidimensionel, fordybende lydoplevelse, der hurtigt er ved at blive en primær optageformat blandt førende kunstnere, producenter og ingeniører. Tilgængelig på Sonos Era 300, Arc og Beam (Gen 2), vil Apple Music med rumlig lyd placere lytterne i centrum af deres musik med en stadig voksende katalog af numre og ekspertkuraterede playlister med kendte kunstnere inden for alle genrer.

Annonce:

 

“Det er en spændende tid for musikken, da rumlyd – og den kreativitet hos kunstnerne, der følger med – fortsætter med at vokse”, siger siger Giles Martin, Grammy Award-vindende producer, sangskriver og komponist og VP of Sound Experience hos Sonos. “Sonos fortsætter med at sætte sine lyttere i spidsen for lydinnovation og sikrer, at de har adgang via Apple Music til transformative oplevelser som rumlyd med Dolby Atmos, så de kan føle mere fra det indhold, de elsker.”

 

Det er vigtigt at understrege at det kun er Sonos Era 300, Sonos Arc og Beam Gen 2 soundbars der får understøttelse for rummelig lyd. Det kræver at man har et abonnement til Apple Music for at få denne tjeneste.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.