Forside * Nyheder

Sonos dropper Google Assistant

-

Med Evo 100 har Sonos sagt farvel til taleassistenten Google Assistant

Sonos har netop lanceret deres nyeste produkt, Sonos Era 100. Men desværre for danske brugere er den nye højttaler ikke kompatibel med Google Assistant. Googles taleassistent var ellers en standard funktion på Sonos One, som Sonos Era 100 erstatter.

Annonce:

Selvom Sonos Era 100 stadig understøtter Amazon Alexa og Sonos’ egen taleassistent, så vil det nok komme som en skuffelse for flere danske brugere, at Google Assistant ikke længere er tilgængelig på denne nyeste model.

Dette fordi hverken Amazon Alexa eller Sonos’ egen taleassistent endnu forstår dansk tale, så danske brugere vil være begrænset til at bruge talestyring på engelsk, ligesom Sonos Era 100 ikke kan indgå i et Google Home smarthjem.

Sonos Era 100 koster 2099 kroner og er nu tilgængelig til køb på Sonos’ hjemmeside og hos udvalgte forhandlere.

Se også: Sonos svarer: Derfor mangler Google Assistant på Era-produkterne

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.