Forside * Featured

Aprilsnar lavet af AI: DR lancerer ny sæson af Matador med AI-skabte skuespillere

-
Arkivfoto: recordere.dk

Dette er årets aprilsnar – denne gang lavet af en AI-assistent.

Overskrift og tekst, lige pånær det sidste afsnit om musicalen, er skrevet af ChatGPT 4

 

Annonce:

DR netop offentliggjort en overraskende nyhed: En helt ny sæson af den elskede danske tv-serie Matador er under udvikling, og denne gang vil alle skuespillerne være skabt af avanceret AI (kunstig intelligens)

Ifølge DR’s pressemeddelelse vil denne banebrydende sæson, kaldet “Matador 2.0”, bygge videre på den originale serie og følge livet i Korsbæk i en ny tidsperiode. AI-skuespillerne vil ikke blot efterligne de originale skuespillere, men også tilføje nye karakteristika og dybde, som afspejler den moderne tidsånd.

DR samarbejder med nogle af verdens førende eksperter indenfor AI og deepfake-teknologi for at skabe realistiske og overbevisende skuespillere, der kan genskabe den magi og nostalgi, som gjorde Matador til en klassiker i dansk tv-historie.

For at sikre, at historien og dialogen forbliver autentisk og tro mod den originale serie, vil manuskriptet også blive skrevet af en AI, trænet på Erik Ballings manuskripter og andre værker indenfor dansk litteratur og film.

Læs også: Kunstig intelligens har bragt Sidney Lee tilbage “i live”

DR forventer, at “Matador 2.0” vil have premiere den 1. april 2024, og fans kan derfor se frem til en helt ny måde at opleve Korsbæk og dets indbyggere på.

Hvem ved – måske vil Mads Skjern åbne en butik med flyvende biler, eller måske vil Agnes få sit eget talkshow? Mulighederne er uendelige i denne spændende nye version af Matador.

Premieren af den ny 5. sæson på TV vil blive suppleret af den allerede annoncerede Matador Musical som har premiere i Falkoner Salen på Frederiksberg d. 15. februar 2024, inden den senere gæster Holstebro fra 17. april og slutter i Vejle fra 1. maj.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.