Forside * Nyheder

DJI klar med DJI Mini 2 SE som er en mini-drone, der kan ligge i hånden.

-

DJI har lanceret DJI Mini 2 SE, en letvægtskameradrone i håndfladestørrelse, som er ideel til at fange dine daglige øjeblikke.

Med sin vægt på under 249 gram er Mini 2 SE en ekstremt transportabel drone, der er undtaget fra droneregler i mange dele af verden. Med en 1/2,3-tommer CMOS-kamerasensor kan den optage video i 2,7k og levere billeder med 12MP. Disse funktioner og den overkommelige pris gør Mini 2 SE til en perfekt drone for både begyndere og erfarne dronepiloter.

Annonce:

 

Mini 2 SE er den seneste tilføjelse til DJI Mini-serien og har en række smarte funktioner, der gør den nem at bruge i forskellige situationer. Den har en HD-videotransmissionsrækkevidde på op til 10 km, hvilket giver dig mulighed for at flyve længere og sikre skarpe billeder. Med en maksimal flyvetid på 31 minutter har du bedre tid til at fange det perfekte billede.

Mini 2 SE har også intelligente funktioner, såsom QuickShots og Panorama, der giver dig mulighed for at udfolde din kreativitet. Det 3-akset mekaniske stabiliseringssystem gør det muligt at tage jævne billeder, selv i udfordrende situationer. Kameraet har også en 4X digital zoom, så du kan skifte mellem billeder af forskellige afstande og kompositioner, når du optager HD-videoer.

Mini 2 SE har flere nøglefunktioner, herunder dens lave vægt på under 249 gram, DJI O2 Transmissionsteknologi, som giver en maksimal videotransmissionsrækkevidde på 10 km med fremragende anti-interferensegenskaber, og billedbehandling i høj kvalitet takket være en 3-akset gimbal og 1/2,3-tommer CMOS-sensor. Den intuitive flyvekontrol gør det let at starte og lande, og det understøtter også stabil svævning og ”vend tilbage til hjem”-funktionen. Dronen kan stadig svæve stabilt og tage stabile billeder ved en vindhastighed på 10,7 m/s.

Pris og levering

  • DJI Mini 2 SE: 2.899,- DKK
  • DJI Mini 2 SE Fly More Combo: 3.899,- DKK

Tilgængelig i Norden fra april hos udvalgte forhandlere.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.