Forside * Featured

IKEA klar med en ny glødepære til smarthjemmet

-

Opdateret 8/4 med dansk pris

Annonce:

Ikea lancerer en ny glødepære med 470 lumen lysstyrke

I de senere år har Ikeas Trådfri-serie vundet popularitet som et prisvenligt alternativ til Philips Hues originale produkter. Nu introducerer det svenske møbelhus en ny pære til smarthjemmet. Det skriver Hueblog.de

Den nyeste tilføjelse er en kugleformet glødepære med en diameter på 95 millimeter. Farvetemperaturen er fastsat til en varm 2.200 Kelvin, og den maksimale lysstyrke for den dæmpbare pære er angivet til 470 lumen. Dette svarer til en 40W gammeldags glødepære.

Trådfri-pæren er dermed lidt mindre kraftfuld end den tilsvarende Hue White-pære fra Philips Hue, som har 580 lumen. LED-glødetrådsstrimlernes arrangement er også markant forskelligt hos Ikea, i det ‘glødetrådene’ er lige og ikke snoede.

Et sted hvor IKEA trækker fra Hue er på prisen. Den ny IKEA-pære koster kun kr. 79. Til sammenligning har den tilsvarende G125 Globe-pære fra Philips Hue har en listepris på kr. 339.

 

Pris

IKEA glødepære E27 470 lumen koster kr. 79,-

 

Galleri

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.