Forside * Nyheder

Motorola edge 40 pro kommer med Snapdragon 8 Gen2 og 125W opladning

-

Motorolas nyeste smartphone, Edge 40 Pro, har et design, der er skabt til at give brugerne en komfortabel oplevelse. Skærmen er kantløs, og telefonen har Corning Gorilla Glass Victus for ekstra beskyttelse mod ridser og fald.

Telefonen har desuden IP68-certificering, hvilket giver undervandsbeskyttelse på op til 1,5 meter i ferskvand i op til 30 minutter. Skærmen på 6,67″ FHD+ pOLED har en opdateringshastighed på 165Hz og er perfekt til problemfri skærmrulning, gaming og opgaveskift.

Edge 40 Pro er udstyret med Snapdragon 8 Gen 2, som giver 35% bedre CPU-ydeevne, 25% bedre GPU-ydeevne og 40% større strømeffektivitet end sin forgænger. Telefonen har også LPDDR5X RAM og UFS 4.0, som giver den en mere jævn oplevelse med applikationer og optimerer batterilevetiden. Med 256 GB indbygget lagerplads er der rigelig plads til billeder, film, sange, apps og spil.

Annonce:

 

Telefonen har et højopløseligt triple-kamerasystem med et 50 MP-kamera i høj opløsning med OIS, et 50 MP ultrawide-kamera med Macro Vision og et 12 MP 2x teleportrætkamera. Derudover har telefonen et 60 MP-kamera til selfies, som bruger Snapdragons Cognitive Image Signal Processor til at opdele hver scene i forskellige segmenter. Brugerne kan også optage videoer i filmisk kvalitet direkte på deres enhed i enten 8K-opløsning eller i 4K HDR10+ med over en milliard farvenuancer.

 

 

Edge 40 Pro har 125W TurboPower-opladning, som giver en hel dags strøm på kun seks minutter og kan lade enheden fuldt op på 23 minutter. Telefonen har også en 15W trådløs opladning og 5W trådløs strømdeling. Lyden er drevet af Dolby Atmos og to store stereohøjttalere, og med Moto Spatial Sound føles lyden endnu mere fordybende.

Pris og levering

motorola edge 40 pro med 12/256 vil kunne købes den 10. April i farverne Lunar Blue og Interstellar Black til en vejledende pris på 6699 DKK.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.