Forside * Featured

Panasonic fjerner fjernadgang til tv og optagelser

-

Det er snart slut med Panasonic Media Center App og dermed TV Anywhere/TV Anytime

Panasonics tv- og recorder-brugere har indtil nu kunnet se og reservere tv-programmer via en smartphone eller tablet, mens de er væk fra hjemmet.

Ved at anvende TV Anywhere/TV Anytime-funktionen på en Panasonic VIERA eller optager, har det været muligt at se live eller optagede tv-programmer på en smartphone eller tablet, når man er væk fra hjemmet.

Annonce:

Ud over at se programmer har det også været muligt at indstille timeroptagelser for tv-programmer uden for hjemmet.

Dette har blot krævet installation af Panasonic Media Center-appen på en smartphone eller tablet for nem og bekvem betjening af TV Anywhere/TV Anytime-funktionen og for at se det ønskede indhold, hvor som helst man vil – indendørs eller udendørs.

Men nu er det snart slut. Panasonic er kommet med nedenstående udmelding:

 

Panasonic meddeler

Meddelelse om ophør af Panasonic Media Center App

Vi beklager at måtte meddele dig, at tjenesten Panasonic Media Center App vil blive afbrudt den 18. oktober, 2023, og at download af smartphone-applikationen også vil blive afbrudt på samme tidspunkt.

Vi beklager de ulemper, som dette måtte medføre for vores brugere.

Bemærk venligst, at efter tjenestens ophør, vil du, selv om appen allerede er installeret på din enhed, efter at tjenesten er ophørt ikke længere være i stand til at logge ind på tjenesten eller bruge appen.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.