Forside * Nyheder

Telia udvider underholdningstilbuddet med Viaplay

-

Nu kan kan Telia-kunder få adgang til streamingtjenesten Viaplay

Telia-kunder får nu flere valgmuligheder indenfor underholdning. Både nye og eksisterende kunder kan nu tilføje Viaplay til deres mobil-, bredbånd- eller mobilt bredbåndsabonnement.

Annonce:

Via Viaplay får Telia-kunder adgang til et bredt udvalg af dansk og international underholdning, herunder serier, film og børneindhold. Viaplay byder på egne danske drama- og reality-produktioner, aktuelle blockbusters samt anmelderroste serier som The Walking Dead, Outlander, The Blacklist og meget mere.

Når kunder køber adgang til Viaplay Film & Serier gennem Telia, får de rabat på tjenesten. Derudover er der i kampagneperioder gode tilbud på Viaplay, hvor man f.eks. får de første tre måneder uden omkostninger fra Telia.

”Vores mål er at levere løsninger i topklasse indenfor mobil, tv og streaming til de danske familier. Vi ser, at mange familier klipper kablerne til de store og dyre tv-pakker med forudbestemt indhold”, fortæller siger Jakob Steen, kommerciel direktør for Telias privatforretning i en udmelding, og fortsætter:

“På den baggrund vil vi give vores kunder valgfrihed til selv at sammensætte deres fortrukne indhold fra de største og bedste streamingtjenester. Med Viaplay ombord giver vi kunderne endnu flere muligheder på underholdningsfronten, og adgang til den bedste digitale underholdning, når og hvor de ønsker det”.

Tjenesten tillader, at der tilknyttes fire enheder fra samme husstand til kundens Viaplay-konto, hvoraf to kan streame samtidig. Det er muligt at se Viaplay på telefon, tablet og Smart-TV, og tjenesten kan bruges i EU samt i Norge og Island.

”Med vores store portefølje af underholdning, er vi hos Viaplay rigtig glade for, at vi nu har indgået dette samarbejde med Telia i Danmark. Vi glæder os til at kunne invitere deres kunder indenfor i vores fantastiske underholdningsunivers”, lyder det fra Kim Poder, EVP & Chief Commercial Officer Nordics, Viaplay.

Viaplay er den seneste tilføjelse til Telias underholdningstilbud, som allerede inkluderer Netflix, Discovery+, HBO Max, TV 2 PLAY, C More og Spotify.

 

Pris og tilgængelighed

De første 3 måneder er gratis, og derefter koster Viaplay kr. 109/måned (normalpris kr. 129/måned)

Tjenesten Viaplay købes som tillæg til mobil eller mobilt bredbånd. Telia har derimod aktuelt ingen aftale om at levere Viaplay tv-kanaler som en del af Telia TV.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.