Forside Produkter Mobil

Norlys tæt på køb af Telias danske forretning

-

Norlys har underskrevet en foreløbig aftale med Telia Company om at købe Telias danske forretning som en vigtig del af deres strategi om at forbedre kundeoplevelsen.

Købesummen er på 6,25 milliarder danske kroner og vil blive finansieret af midler fra sidste års frasalg af en minoritetsandel af Norlys’ fiberforretning. Aftalen inkluderer cirka 1,5 millioner kundeforhold og et 50 procent ejerskab af TT-netværket, som er Danmarks største mobilnetværk.

Annonce:

“En mobilforretning giver Norlys helt ny relevans, fordi den bringer os tættere på kunderne. Danskerne forventer selvfølgelig den bedste dækning, uanset hvor de befinder sig, og derfor er det afgørende, at vi kan tilbyde en samlet løsning. Samtidig får vi fremtidssikret vores infrastruktur med begge de vindende teknologier 5G og fiber”, siger Niels Duedahl, der er administrerende direktør i Norlys.

Norlys har arbejdet målrettet på at komme ind på mobilmarkedet, og købet vil bringe dem tættere på deres kunder og give dem mulighed for at tilbyde en samlet løsning, der inkluderer både mobil og fiber. Aftalen er betinget af en tilfredsstillende due diligence og godkendelse fra Norlys’ repræsentantskab samt konkurrencegodkendelse i Danmark.

Hvis alt går efter planen, forventes handlen at være endelig i løbet af første kvartal 2024.

Annonce:
Forrige artikelPanasonic fjerner fjernadgang til tv og optagelser
Næste artikelEU sætter navn på 19 platforme, der skal rette ind efter DSA
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.