Forside * Nyheder

Widget for iPhone-låseskærm: Få hurtigere adgang til Spotify

-

Med den nye widget til iPhone-låseskærmen kan du nu få adgang til Spotify hurtigere end nogensinde før

Efter at have tilføjet den nye Spotify-widget på din låseskærm, vil du kunne åbne Spotify-appen med et enkelt tryk. Uanset om du er på farten, i bilen eller hjemme, er Spotify nu altid kun et tryk væk.

Annonce:

Tilgængelighed: Denne nye låseskærmswidget er tilgængelig for alle brugere. For at tilføje Spotify Lock Screen-widget’en på din iPhone-låseskærm, kræves det, at du har iOS 16 eller nyere. Hvis du ikke kan finde muligheden for at tilføje Spotify-widgetten, skal du sørge for at opdatere Spotify til den seneste version i App Store.

Bemærk: Det er nødvendigt at have iOS 16 eller nyere. Hvis du ikke kan finde muligheden for at tilføje Spotify-widgetten, skal du sørge for at opdatere Spotify til den seneste version i App Store.

Sådan føjer du Spotify-widgetten til din iPhone-låseskærm:

  • Tænd din iPhone-skærm, og sørg for, at du først har låst den op med Face ID eller en adgangskode. Når du ser din låseskærm, skal du berøre og holde fingeren på skærmen, indtil knappen Tilpas vises, og derefter trykke på knappen Tilpas.
  • Tryk vælg Låseskærm.
  • Tryk på Tilføj widgets (hvis du allerede har tilføjet widgets, skal du trykke på feltet under klokkeslættet).
  • Rul gennem listen, og tryk på Spotify, eller træk den for at tilføje den til låseskærmen.
  • Når du er færdig, skal du trykke på knappen (X) Luk øverst til højre på listen og derefter trykke på Udført i øverste højre hjørne af skærmen.
  • Tryk på din færdige låseskærm for at afslutte.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.