Forside * Nyheder

YouTube løfter kvaliteten for Premium brugere

-

Er du YouTube Premium bruger, er der godt nyt på vej. YouTube løfter 1080P kvaliteten for de betalende brugere.

YouTube Premium udvider sine fordele til iOS-brugere, og snart også til youtube.com, med Android-brugere som de sidste i rækken. Udvidelsen inkluderer funktionen “1080P Premium”, som giver videoer i 1080P HD-opløsning med forbedret bitrate, hvilket lover skarpere og mere klare videoer, især videoer med meget bevægelse. Derudover er det nu også muligt at sætte videoer i kø på telefoner og tablets og fortsætte igangværende videoer på tværs af enheder, hvilket tidligere kun var muligt på web-versionen. Disse nye funktioner er tilgængelige for alle abonnenter på tværs af iOS og Android.

Annonce:

YouTube Premium er en tjeneste, der blev lanceret i 2015 som en betalt abonnementsmodel til YouTube-brugere. Tjenesten giver brugerne adgang til en reklamefri oplevelse, mulighed for at downloade videoer til offline visning, og adgang til eksklusivt indhold produceret af YouTube-stjerner. I 2018 blev tjenesten omdøbt fra YouTube Red til YouTube Premium og blev yderligere udvidet med nye funktioner og fordele.

Udvidelsen af YouTube Premium’s fordele til iOS-brugere kommer som en del af Google’s bestræbelser på at forbedre sin position på iOS-platformen og give iOS-brugere en mere integreret oplevelse på tværs af Googles produkter. Selvom Android-brugere stadigvæk vil skulle vente lidt længere på at få adgang til disse nye funktioner, kan de se frem til at drage fordel af dem i den nærmeste fremtid.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.