Forside * Fokus

MobilePay: Vi kan blive nødt til at tage penge for at bruge vores app.

-

Er du klar til at skulle betale for MobilePay? – Det kan snart komme til at ske, hvis underskudet i app’en skal fjernes.

MobilePay overvejer at indføre betalinger for at bruge deres populære tjeneste i Danmark, ifølge en artikel i Børsen. Siden MobilePay blev lanceret for ti år siden, har det været gratis at bruge tjenesten til at dele regninger og overføre penge. Men med et massivt underskud på 342 millioner kroner i 2022, frygter MobilePay-ledelsen, at de er nødt til at indføre betalinger for at overleve.

Annonce:

Claus Bunkenborg, topchefen i MobilePay, er bekymret for, at indførelsen af betalinger vil føre til, at færre vil bruge tjenesten. Han overvejer derfor en model, der minder om Spotify, hvor nogle dele af tjenesten er gratis, mens man skal betale for den fulde pakke.

Det er især de private overførsler, hvor venner overfører penge til hinanden, der er dyre for MobilePay. MobilePay har længe kørt med underskud, og i 2022 lød underskuddet på 342 millioner kroner. Selskabet forventer ikke, at deres regnskab vil ændre sig markant i år. Tidligere på året lukkede Mobilepay også deres app WeShare, da den ikke blev brugt nok.

MobilePay blev grundlagt i 2013 af Danske Bank og har været en populær tjeneste blandt danskerne, der har gjort det nemt at dele regninger og overføre penge. I dag er selskabet bag norsk, og nu må brugerne måske snart betale for tjenesten, hvis Mobilepay skal overleve.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.