Forside * Nyheder

Denon lancerer HiFi-streameren DNP-2000NE

-

Denon lancerer en ny Network Audio Player / HiFi-streamer

Denon er klar med en musikafspiller, hvor de lover god lyd og mange tilslutningsmuligheder.

Annonce:

Model DNP-2000NE passer sammen med Denon PMA-1700NE-forstærkeren og ældre forstærkere som PMA-2500NE og PMA-1600NE. Men den kan også benyttes i ethvert Hi-Fi-system, der ønsker en lydstreamer.

Den fås i sort og to varianter af sølv finish, Premium Silver og Graphite Silver, hvilket passer til ejere af en PMA-A110 og DCD-A110 Anniversary-model.

 

Den ny streamer har mange funktioner for at sikre en god musikoplevelse.

Med HEOS-integration kan brugerne streame musik fra forskellige onlinetjenester som Spotify, Tidal, Amazon Music m.m. Funktionen giver adgang til mange sange i høj lydkvalitet, og med HEOS-appen kan brugerne nemt styre deres musikbibliotek og lave afspilningslister.

DNP-2000NE bruger Denons Advanced AL32 Processing Plus til at sikre en god lydgengivelse. Med fire 32-bit/384kHz ES9018K2M digital-til-analog-konvertere får du klar og detaljeret lyd. Denon Master Clock sikrer perfekt synkronisering, og kredsløbspladerne er isoleret fra hinanden for at undgå interferens.

DNP-2000NE har mange tilslutningsmuligheder som Wi-Fi, Ethernet, USB og Bluetooth. Den understøtter AirPlay 2 for trådløs streaming, og den har HDMI ARC, to optiske og en koaksial digital indgang samt en USB-B-indgang. Den kan også streame lydsignalet til Bluetooth-hovedtelefoner.

Med HDMI ARC kan du forbinde tv-lyden direkte til Hi-Fi-systemet. Den understøtter CEC, så du kan styre den tilsluttede Denon-forstærker eller DNP-2000NE’s output med tv’ets fjernbetjening.

 

Galleri

 

 

Pris og tilgængelighed

DNP-2000NE Network Audio Player koster:

  • Sort og Premium Silver: € 1.599,00 (omregnet kr. 11.995)
  • Graphite Silver: € 1.799,00 (omregnet kr. 13.495)

Kommer i butikkerne til juni

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.