Forside * Fokus

Her er betingelserne for deling af Netflix

-

Mod ekstra betaling kan man dele sit Netflix abonnement med andre, men der er betingelser

Et Netflix-abonnement må som udgangspunkt kun deles med andre, hvis de bor i samme husstand. Det må ikke deles med andre udenfor husstanden, heller ikke selvom det er nær familie.

Annonce:

Men forleden indførte Netflix et tillægsabonnement, som giver mulighed for at man kan dele sit abonnement med nogen udenfor husstanden. Det koster ekstra kr. 39/måned.

I den forbindelse kom Netflix dog ikke ind på detaljerne for at gøre brug af dette. Det har de nu fået beskrevet på deres support side.

Betingelserne er:

  • Det er kun abonnementerne Standard og Premium som der kan tilkøbes deling til
  • Basis og reklame-abonnement (ikke tilgængelig i DK) kan ikke deles
  • Prisen for deling afregnes hos det primære abonnement
  • Dele-abonnementet tillader kun én stream ad gangen. Det kan godt benyttes på flere enheder, men kun én enhed kan afspille ad gangen.
  • Dele-abonnementet skal aktiveres i samme land som det primære abonnement
  • Antal som der kan deles med er begrænset. Standard-abonnement kan dele med 1 anden mens Premium-abonnement kan dele ned 2 andre

Det er muligt at overføre en profil fra et abonnement et andet, så anbefalinger, visningshistorik, Min liste, gemte spil, indstillinger mm. følger med over i et nyt abonnement.

Det er det primære abonnement som opretter et dele-abonnement og invitere den Netflix-bruger ind som der ønskes at dele med.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.