Forside * Featured

Hurtig sikkerhedsopdatering til iPhone, iPad og Mac

-
Foto: recordere.dk

Apple frigiver hurtige sikkerhedsopdateringer til iOS og iPadOS 16.4.1 og macOS 13.3.1

Apple lancerer i dag RSR-opdateringer (Rapid Security Response) for iPhone- og iPad-brugere, der anvender iOS 16.4.1, samt Mac-brugere, der benytter macOS 13.3.1. Det er de første offentligt tilgængelige RSR-opdateringer, som Apple har udgivet indtil videre.

RSR-opdateringerne 16.4.1 (a) og macOS 13.3.1 (a) er udviklet for at tilbyde sikkerhedsforbedringer til iOS 16.4.1- og macOS 13.3.1-brugere uden at skulle installere en fuldstændig softwareopdatering.

Annonce:

iOS Sikkerhedsrespons 16.4.1 er tilgængelig gennem den sædvanlige Softwareopdateringsmekanisme i Indstillinger-appen på iPhone eller iPad. Det er en hurtig opdatering, der kun tager få minutter at downloade og derefter en hurtig genstart for at installere. MacOS-opdateringen kan installeres via Systemindstillinger.

Når iPhone Rapid Security Response-opdateringen er installeret, vil iOS 16.4.1-brugere kunne se en opdateret softwareversion. Ved at trykke på denne version i Om-afsnittet i Indstillinger, vil der blive vist information om den installerede iOS-version og Rapid Security Response-opdateringen.

 

Virker muligvis ikke endnu

Det er dog ikke sikkert at det virker for dig lige nu. Mange inkl. os selv her på redaktionen oplever at sikkerhedsopdateringen ikke kan godkendes på iPhone og iPad. Der kommer en meddelse om at der ingen internetforbindelse er, prøv igen senere.

Men det er lykkedes os at opdatere Macs.

Senere opdatering: Nu lykkedes det os også at opdatere iPhone og iPad

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.