Forside * Nyheder

Ny dansk streamingtjeneste med fokus på gysere, horror og thrillere

-

En ny og “spændende” streamingtjeneste har set dagens lys i Danmark. SCARYO er en start up streamingtjeneste dedikeret til at tilbyde en bred vifte af gysere, horror- og thrillere til filmelskere.

Med et ønske om at være et vindue for film, der ikke altid når top-100 listerne eller bliver vist i biograferne, præsenterer SCARYO et udvalg af skræmmende, frastødende, ulækre, vanvittige og tåkrummende film. Hvert år produceres der utallige film inden for denne genre, og det er netop disse film, som SCARYO ønsker at give en plads.

Streamingtjenesten tilbyder ikke alt, men den har nok til at forstyrre din nattesøvn i lang tid fremover. Og hver måned tilføjes der nye film til kataloget. Uanset om du er til monstre, kannibaler, zombier, film fra Asien og Østeuropa, sort/hvide klassikere, små uafhængige film, kultfilm eller danske produktioner.

Annonce:

 

Du bestemmer

Ved SCARYO er det dig som bruger, der bestemmer, hvordan du vil se filmene. Du har mulighed for at tegne et abonnement, der giver adgang til størstedelen af filmene, eller du kan leje filmene enkeltvis. På den måde kan du tilpasse din filmoplevelse efter dine ønsker og behov. Nogle premierefilm og udvalgte titler er ikke en del af abonnementspakken, men enkelte af disse film vil løbende blive tilføjet. Valget af film i abonnementspakken bestemmes af de distributører, som SCARYO samarbejder med.

Selvom SCARYO er en ny og mindre streamingtjeneste, betyder det ikke, at de går på kompromis med kvaliteten. Tværtimod stræber de efter at være tjekkede og imødekomme brugernes behov. Det fortæller de på deres hjemmeside.

Ved lanceringen kan du hente SCARYO til iPhone og iPad, mens en Android app er på vej. SCARYO understøtter Airplay og Chromecast. Filmene der ikke er med i abonnement, koster mellem 10,- og 49,- Kr. at leje.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.