Forside Nyheder

Ny aftale mellem Nuuday og RAH Fiber giver flere valgmuligheder til vestjyske fiberkunder

-

RAH Fiber og Nuuday-selskaberne YouSee, TDC Erhverv og Hiper har indgået et nyt samarbejde, der vil give 28.000 husstande og virksomheder i Vestjylland adgang til internet, tv og erhvervsløsninger fra Nuuday.

Aftalen betyder, at Nuuday nu kan tilføje endnu et fibernet til porteføljen, hvorigennem YouSee, TDC Erhverv og Hiper kan levere internet, tv og erhvervsløsninger til kunderne.

Annonce:

Ifølge Christian Morgan, direktør for YouSee, er det vigtigt, at forbrugerne har mulighed for at vælge de digitale løsninger, der passer bedst til deres behov. Derfor er han glad for, at Nuuday allerede dækker størstedelen af fiberlandskabet i Danmark og nu kan tilbyde fleksible tv-løsninger og lynhurtigt internet fra YouSee samt Hiper til vestjyske borgere gennem RAH Fibers fibernet.

John Henriksen, direktør for TDC Erhverv, tilføjer, at det er deres ambition, at virksomheder i hele landet skal have adgang til de bedste digitale erhvervsløsninger samt lynhurtigt, stabilt og driftssikkert internet via fiber. Derfor er de glade for at kunne tilbyde deres produkter via RAH Fibers fibernet.

Aftalen med Nuuday er en del af RAH Fibers plan om at give kunderne så mange valgmuligheder som muligt. Ifølge Jacob Møller, bestyrelsesformand i RAH Fiberbredbånd A/S, søger de hele tiden at udvide valgmulighederne med nye indholdsudbydere, der kan tilbyde forskellige produkter, så kunderne frit kan vælge det produkt og den udbyder, der passer bedst til dem og deres behov.

Der er endnu ikke fastsat en dato for, hvornår Nuuday-selskaberne åbner for salg af ydelser på RAH Fibers net, men tidspunktet vil blive offentliggjort, når netværksintegrationen er færdiggjort.

Annonce:
Forrige artikelNy trailer: Nolans ’Oppenheimer’ ligner et brag af en film – bogstaveligt talt
Næste artikelNy dansk streamingtjeneste med fokus på gysere, horror og thrillere
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.