Forside * Nyheder

Nyt kamera udvider WiZ smartlys med bedre overvågning

-

Nu er der mulighed for anvendelse af både lys- og bevægelses-sensorer til at afværge ubudne gæster

Smartlys fra Hue-søster WiZ (begge er fra samme selskab) har hidtil haft bevægelsessensor indbygget i pærerne til smartlyset.

Annonce:

Nu suppleres dette med et smartkamera i det Signify (fabrikanten bag WiZ og Philips Hue) kalder WiZ Hjemmemonitorering – et system der forebygger, advarer og afskrækker

Med SpaceSense bevægelsesdetekteringsteknologi bliver ethvert kompatibelt WiZ-produkt til en bevægelsessensor, der opdager bevægelse inden for dets rækkevidde. Dette kombineres nu med det nye WiZ indendørs kamera.

Her er det muligt at tænde for overvågning af hele hjemmet eller kun bestemte områder og hurtigt slukke det, når det er nødvendigt.

WiZ-lys kan programmeres til at simulere tilstedeværelse, hvilket hjælper med at sikre dit hjem, når du er væk. Lysene tændes og slukkes automatisk, så det ser ud som om, nogen er hjemme. Du bestemmer selv, hvordan lysene skal reagere, hvis uønsket bevægelse registreres: om de skal skrue op for lysstyrken, begynde at blinke, skifte til levende farver eller andet.

 

WiZ indendørs kamera overvåger dit hjem

WiZ indendørs kamera giver dig mulighed for at overvåge hvad der foregår i dit hjem hele døgnet og kan alarmere dig om enhver mistænkelig bevægelse eller lyd. Så snart du får en notifikation, kan du få direkte visning af dit hjem via WiZ-appen.

Dette kamera er udstyret med flere yderligere funktioner, der gør det til det til et muliggt valg til sikring af dit hjem, herunder en tovejs lydfunktion, billedbaseret bevægelsesdetektering, en synsvinkel på 120 grader, fuld HD-opløsning og et SD-kortslot.

WiZ tilbyder også et abonnement, der tilføjer yderligere funktioner, såsom muligheden for at lagre indhold fra WiZ kameraet i skyen i op til 30 dage, definere bevægelses- og/eller privat zoner i bestemte områder eller starte en manuel optagelse, mens WiZ-kameraet streamer.

 

Galleri

 

Pris og tilgængelighed

  • WiZ indendørs kamera kr. 670,-
  • WiZ Hjemmemonitorering startsæt (WiZ indendørs kamera og WiZ-pærer) kr. 1.200,-

WiZ indendørs kamera sælges fra anden halvdel af maj, mens WiZ Hjemmemonitorering startsæt lander i butikkerne fra 15. juni.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.