Forside * Nyheder

Elgiganten genåbner 5.000 kvm stor ombygget butik i Taastrup

-
Foto: PR

Den 19. maj inviterer Elgiganten alle til grand åbning af deres største elektronik-, husholdningsapparat- og køkkenbutik, som strækker sig over 5.000 m2 i Taastrup

Elgiganten forbereder sig nu til endnu en butiksåbning – den tredje på bare tre måneder.

I marts åbnede denne elektronik-gigant nye butikker i både Thisted og Haderslev. Nu er turen kommet til den tredje åbning. Denne gang er det genåbningen af Elgigantens nu fuldstændig moderniserede butik i Taastrup, som dækker over hele 5.000 kvm.

Annonce:

“Vi ser meget frem til at byde alle vores kunder velkommen til en fantastisk åbningsfest med utrolige tilbud i vores topmoderne butik fyldt med kendte mærker til utroligt lave priser”, fortæller butiksleder Henrik Pedersen i en udmelding, og fortsætter:

“Vi har et stort udvalg af fladskærme, smartphones, computere, tablets, gaming-udstyr, husholdningsapparater, køkkenmaskiner og meget mere. Vores kunder kan begynde at glæde sig, det bliver en fantastisk dag”.

Erhvervskunder kan også se frem til genåbningen af Elgiganten i Taastrup. For første gang tilbyder butikken et nyt og attraktivt Pro Center, hvor erhvervskunder, store som små, kan få skræddersyet rådgivning og hjælp til køb af elektronik og hvidevarer.

For Apple-entusiaster er der et specielt område fyldt med de nyeste produkter, specialiseret rådgivning og hjælp til alt fra iPhone, iPad, Apple Watch og AirPods.

 

Tid og sted

Elgiganten Taastrup genåbner fredag den 19. maj, hvor der vil være åbent kl. 7-21

Adresse: Taastrupgårdsvej 34, 2630 Taastrup (se på kort)

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.