Forside * Nyheder

Oneplus 11 ejere kan nu teste Android 14 beta 1

-

OnePlus 11-brugere kan nu prøve Android 14 Beta 1 takket være OnePlus’ Developer Preview Program.

Denne tidlige version af Android 14 giver brugerne mulighed for at opleve de nye funktioner og forbedringer. OnePlus har arbejdet sammen med Google for at tilbyde deres signatur-styresystem, OxygenOS, der er baseret på Android. Samarbejdet har gjort det muligt for OnePlus at lancere en tidlig version af Android 14 til deres brugere.

Android 14 fokuserer på beskyttelse af personlige oplysninger, sikkerhed, ydeevne, produktivitet og brugertilpasning. Brugere kan læse mere og komme i gang med Android 14 Beta 1 på OnePlus 11 ved at besøge følgende link: https://community.oneplus.com/thread/1311878789566824453

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.